gebouw

Winkelsite Bocholt

Op zoek naar een ideale locatie voor jouw zaak in het centrum van Bocholt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Momenteel zijn er aantrekkelijke handelspanden beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur op de winkelsite in het centrum van Bocholt. Deze panden zijn niet alleen perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale locatie voor hun zaak, maar bieden ook een geweldige investeringsmogelijkheid met een hoog rendement voor wie wil verhuren.

appartement

't Kruithof

’t Kruithof is een nieuwbouwproject waar je warm van wordt! Gelegen in de gezellige deelgemeente Kaulille, biedt dit complex vier energiezuinige nieuwbouwappartementen, waarvan twee op het gelijkvloers en twee duplexen, voorzien van een handige carport om je auto veilig te parkeren. Het beste van alles? Deze appartementen beschikken over de nieuwste technieken, zoals zonnepanelen, waardoor je zowel het milieu als je portemonnee spaart!

appartement

Residentie 't Groene Kruis

Residentie ’t Groene Kruis is een nieuwbouwproject met 5 appartementen en 1 handelsruimte. Kan jij via de naam afleiden wie zal intrekken in de handelsruimte? Inderdaad. Een apotheek!

Dit nieuwbouwproject is centraal gelegen nabij het centrum van Eksel met uitstekende verbinding naar verschillende faciliteiten.

Wil jij jouw droomwoning afwerken naar eigen smaak? Dat treft! Jij bepaalt zelf de afwerking van jouw thuis, dat gebouwd zal worden met kwalitatieve materialen.

huis

Regenboogpark

Het Regenboogpark in Pelt telt 6 nieuwbouwwoningen. De kwalitatieve en ruime woningen hebben alles in huis om het jou comfortabel te maken. Wij garanderen je een duurzame en hoogwaardige afwerking met de nieuwste technieken (warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D), zodat jij klaar bent voor de toekomst.

appartement

Residentie Papillon

Residentie Papillon is een nieuwbouwproject met 12 luxueuze appartementen. Het nieuwbouwproject is energiezuinig en is voorzien van zonnepanelen, driedubbel glas, vloerverwarming en ventilatie D. Jij bepaalt zelf de afwerking van jouw nieuwe thuis. Genieten op jouw zonnig terras of van de centrale ligging in Hechtel-Eksel met de rustgevende natuur dichtbij?
Krijg jij er al vlindertjes van in de buik? Ontdek alles over residentie Papillon. 

appartement

Residentie Mélotte

Residentie Mélotte imponeert voorbijgangers op het sfeervol marktplein met zijn buitengewoon knappe architectuur. De 22 hoogwaardige appartementen, gebouwd in een U-vorm op een perceel van 34 are, laten een impressionante indruk na door hun piekfijne afwerking met materialen van de beste kwaliteit.

appartement

Residentie Molenweg

Rustig wonen in Residentie Molenweg dichtbij het centrum van Zonhoven met een uitstekende verbinding, dichtbij de scholen, winkels en restaurantjes. Smaakt naar meer?

Het nieuwbouwproject is afgewerkt met luxe materialen en heeft 2 ruime slaapkamers en een groot terras. De buitenparkings worden voorzien van verharding en achteraan de woning wordt een carport voorzien met tuinberging. Het appartement wordt voorzien van zonnepanelen.

appartement

Park Mussenburg

Wonen vlakbij het gezellige centrum van Bree en tegelijk rustig in het groen? Dan ben je op je plek in De Mussenburg. Met winkels, scholen en verbindingswegen binnen handbereik.

Het projectgebied van meer dan één hectare groot garandeert een groene omgeving. Een plek om te ontspannen en te genieten. Een plek om thuis te komen. Meer weten?

huis

6 halfopen BEN-woningen

Wonen in het gezellige Peer? Dit project met 6 halfopen BEN-woningen heeft enorm veel troeven. De woningen zijn gelegen op een zuidwest gericht perceel van ± 3a10ca. Je hebt zelf inspraak in de afwerking van jouw droomwoning.

appartement

't Dörpsplein

Wonen in het groene hart van Bosland? De 9 nieuwbouwappartementen zijn ruim voorzien van alle comfort. Elk appartement heeft minimum 2 slaapkamers en een terras gericht op het zuidwesten van 40 m2 en de gelijkvloers appartementen genieten van een tuin. ’T Dörpsplein is centraal gelegen in het groen vlakbij een kindvriendelijk dorpsplein. Rustig wonen dicht bij het bruisende centrum van Hechtel-Eksel, dat kan in residentie ’t Dörpsplein. Hier komen rust en plezier samen!

appartement

Residentie Kennes

Wil jij rustig wonen in een deelgemeente van Houthalen-Helchteren? Residentie Kennes is een modern nieuwbouwproject in het centrum van Lillo. De 6 appartementen, afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen, hebben verschillende aantrekkelijke factoren in huis. Zo heeft elk appartement een ruim zuidoostelijk terras en bepaal je zelf mee de afwerking van jouw droomappartement. Benieuwd naar meer?

 

Met mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw, indien aan de voorwaarden voldaan wordt.

appartement

Residentie Naya

In centrum van Hechtel-Eksel wordt residentie Naya gebouwd, een nieuwbouwcomplex van 4 luxeappartementen. Met grote zuidgeoriënteerde terrassen, parking, bergruimte, een lift en afwerking naar eigen smaak, daar mag je zeker van zijn! Gunstige ligging vlakbij prachtige Limburgse natuur en toch op wandelafstand van de stadskern. Residentie Naya heeft het allemaal.

Meer weten?

appartementen nieuwbouwprojecten

Residentie Onder de Linden

Kwalitatief nieuwbouwproject in het centrum van Hechtel aan de kerk: 4 appartementen en 2 halfopen nieuwbouwwoningen. Allemaal naar eigen smaak af te werken! Ontdek Residentie Onder De Linden.

Met mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw, indien aan de voorwaarden voldaan wordt.

appartementen nieuwbouwprojecten

Residentie Kriekelsven

In Zonhoven wordt residentie Kriekelsven gebouwd: een nieuwbouw complex van 4 appartementen. 2 gelijkvloerse appartementen met tuin en 2 duplex appartementen voorzien van een ruim terras gericht op het zuidwesten. De appartementen hebben een oppervlakte tussen 114 m² en 137 m² met 2 à 3 slaapkamers en een ruim terras.

Ze worden gerealiseerd met kwalitatieve materialen. Interesse om te wonen in alle comfort en privacy met zicht op groen? Kijk zeker verder!

huis nieuwe projecten

Het Dommelpark

In het landelijke en gezellige Wijchmaal zijn de grondwerken gestart van Het Dommelpark. Het Dommelpark staat voor modern en landelijk wonen. Voor comfort en kwaliteit. Vlakbij de dorpskern en tegelijk rustig in het groen. Op dit projectgebied van 85 are is plaats voor 24 urban villa’s én een grandioos privaat binnenpark.

Het is fijn thuiskomen in Het Dommelpark, waar je kan genieten van ruimte, luxe, privacy en natuur. Benieuwd naar meer?

appartement

Laekerhof

Heb je interesse om in Houthalen-Helchteren te wonen vlakbij scholen, winkels en verbindingswegen en tegelijk te genieten van het landelijke en groene Limburg in je achtertuin? Neem zeker een kijkje naar Laekerhof. Deze 6 wooneenheden staan garant voor comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit.