bouwgrond

bouwgrond

Verkaveling Kapelhoef

Welkom in het gezellige en landelijke Wijchmaal, een deelgemeente van stad Peer.
Hier vind je verkaveling Kapelhoef: meer dan 50 kavels geschikt voor open en halfopen bebouwingen, gelegen in het groene hart van Noord-Limburg. Rustig gelegen en tegelijk vlakbij het centrum met alle winkels en scholen. Collega Laura neemt je graag mee op ontdekking!
Let op! Reeds 65% is verkocht!

nieuwbouw appartement

nieuwbouw appartement

Residentie Den Eik

Dit nieuwbouwproject met tien ruime appartementen nabij het centrum van Genk is gelegen op een boogschut van het Thorpark waar je kan genieten van de natuur met het nationaal park Hoge Kempen in je achtertuin! Dit appartement wordt volledig afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen.  De 10 nieuwbouwappartement van residentie Den Eik zijn ruim en voorzien van alle comfort.  Elk appartement heeft minimum 1 terras en een eigen parkeerplaats en berging in de kelder.  Ook zijn ze allemaal voorzien van 2 slaapkamer en variëren in grootte van 95m² tot maar liefst 140m

nieuwbouw woning

nieuwbouw woning

Het Dommelpark

In het landelijke en gezellige Wijchmaal zijn de grondwerken gestart van Het Dommelpark. Het Dommelpark staat voor modern en landelijk wonen. Voor comfort en kwaliteit. Vlakbij de dorpskern en tegelijk rustig in het groen. Op dit projectgebied van 85 are is plaats voor 24 urban villa’s én een grandioos privaat binnenpark.

Het is fijn thuiskomen in Het Dommelpark, waar je kan genieten van ruimte, luxe, privacy en natuur. Benieuwd naar meer?

appartement

appartement

Residentie Zilverzand

Ben je op zoek naar een appartement met alle faciliteiten in de nabijheid? Wil je compact of ruim wonen in je favoriete dorp, vlakbij het
centrum?  Residentie Zilverzand biedt interessante mogelijkheden! De moderne appartementen hebben 1 tot 3 slaapkamers en zijn splinternieuw! Aarzel niet om snel meer te ontdekken!

appartement

appartement

Laekerhof

Heb je interesse om in Houthalen-Helchteren te wonen vlakbij scholen, winkels en verbindingswegen en tegelijk te genieten van het landelijke en groene Limburg in je achtertuin? Neem zeker een kijkje naar Laekerhof. Deze 6 wooneenheden staan garant voor comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit.

nieuwbouw appartement

nieuwbouw appartement

Residentie Kriekelsven

In Zonhoven wordt residentie Kriekelsven gebouwd: een nieuwbouw complex van 4 appartementen. 2 gelijkvloerse appartementen met tuin en 2 duplex appartementen voorzien van een ruim terras gericht op het zuidwesten. De appartementen hebben een oppervlakte tussen 114 m² en 137 m² met 2 à 3 slaapkamers en een ruim terras.

Ze worden gerealiseerd met kwalitatieve materialen. Interesse om te wonen in alle comfort en privacy met zicht op groen? Kijk zeker verder!
assistentiewoning

assistentiewoning

Residentie Zilverzand

Heb je als gezin specifieke zorgen nodig? Of gewoon omdat je ouder wordt? Is je woning niet aangepast aan je noden? Wil je een woning kopen waarin je – met wat hulp – zelfstandig kunt wonen? Dan is een assistentiewoning in residentie Zilverzand iets voor jou! Residentie Zilverzand wil een garantie bieden op een veilige en comfortabele woonomgeving die aangevuld wordt met diensten en ondersteuning, aangepast aan de specifieke noden en wensen van de bewoners. Als u kiest voor residentie Zilverzand, dan kies je voor een zorgeloos leven.