appartement

appartement

Residentie Mélotte

Residentie Mélotte imponeert voorbijgangers op het sfeervol marktplein met zijn buitengewoon knappe architectuur. De 22 hoogwaardige appartementen, gebouwd in een U-vorm op een perceel van 34 are, laten een impressionante indruk na door hun piekfijne afwerking met materialen van de beste kwaliteit.

huis

huis

6 halfopen BEN-woningen

Wonen in het gezellige Peer? Dit project met 6 halfopen BEN-woningen heeft enorm veel troeven. De woningen zijn gelegen op een zuidwest gericht perceel van ± 3a10ca. Je hebt zelf inspraak in de afwerking van jouw droomwoning.

appartement

appartement

Residentie Molenweg

Residentie Molenweg is een nieuwbouwproject met 2 gelijkvloers appartementen en 2 duplex appartementen. De residentie is gelegen dicht bij het centrum van Zonhoven met een uitstekende verbinding; dichtbij scholen, winkels en restaurantjes. De appartementen zijn afgewerkt met luxe materialen, zonnepanelen, een terras en 2 ruime slaapkamers. De buitenparkings worden voorzien van verharding en achter het appartement wordt een carport voorzien met tuinberging. Jouw droomkeuken, de ideale badkamer of die prachtige vloer? Jij hebt zelf inspraak in de afwerking van jouw woning, zo bepaal je zelf hoe jouw woning eruitziet.

appartement

appartement

't Dörpsplein

Wonen in het groene hart van Bosland? De 9 nieuwbouwappartementen zijn ruim voorzien van alle comfort. Elk appartement heeft minimum 2 slaapkamers en een terras gericht op het zuidwesten van 40 m2 en de gelijkvloers appartementen genieten van een tuin. ’T Dörpsplein is centraal gelegen in het groen vlakbij een kindvriendelijk dorpsplein. Rustig wonen dicht bij het bruisende centrum van Hechtel-Eksel, dat kan in residentie ’t Dörpsplein. Hier komen rust en plezier samen!

appartement

appartement

Park Mussenburg

Wonen vlakbij het gezellige centrum van Bree en tegelijk rustig in het groen? Dan ben je op je plek in De Mussenburg. Met winkels, scholen en verbindingswegen binnen handbereik.  

Het projectgebied van meer dan één hectare groot garandeert een groene omgeving. Een plek om te ontspannen en te genieten. Een plek om thuis te komen. Meer weten?

nieuwbouw appartement

nieuwbouw appartement

Residentie Onder de Linden

Kwalitatief nieuwbouwproject in het centrum van Hechtel aan de kerk: 4 appartementen en 2 halfopen nieuwbouwwoningen. Allemaal naar eigen smaak af te werken! Ontdek Residentie Onder De Linden.

Met mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw, indien aan de voorwaarden voldaan wordt.
bouwgrond

bouwgrond

Verkaveling Kapelhoef

Welkom in het gezellige en landelijke Wijchmaal, een deelgemeente van stad Peer.
Hier vind je verkaveling Kapelhoef: meer dan 50 kavels geschikt voor open en halfopen bebouwingen, gelegen in het groene hart van Noord-Limburg. Rustig gelegen en tegelijk vlakbij het centrum met alle winkels en scholen. Collega Laura neemt je graag mee op ontdekking!
Let op! Reeds 65% is verkocht!

assistentiewoning

assistentiewoning

Residentie Zilverzand

Heb je als gezin specifieke zorgen nodig? Of gewoon omdat je ouder wordt? Is je woning niet aangepast aan je noden? Wil je een woning kopen waarin je – met wat hulp – zelfstandig kunt wonen? Dan is een assistentiewoning in residentie Zilverzand iets voor jou! Residentie Zilverzand wil een garantie bieden op een veilige en comfortabele woonomgeving die aangevuld wordt met diensten en ondersteuning, aangepast aan de specifieke noden en wensen van de bewoners. Als u kiest voor residentie Zilverzand, dan kies je voor een zorgeloos leven.

appartement

appartement

Residentie Kennes

Wil jij rustig wonen in een deelgemeente van Houthalen-Helchteren? Residentie Kennes is een modern nieuwbouwproject in het centrum van Lillo. De 6 appartementen, afgewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen, hebben verschillende aantrekkelijke factoren in huis. Zo heeft elk appartement een ruim zuidoostelijk terras en bepaal je zelf mee de afwerking van jouw droomappartement. Benieuwd naar meer?

 

Met mogelijkheid tot aankoop aan 6% btw, indien aan de voorwaarden voldaan wordt.

appartement

appartement

Residentie Naya

In centrum van Hechtel-Eksel wordt residentie Naya gebouwd, een nieuwbouwcomplex van 4 luxeappartementen. Met grote zuidgeoriënteerde terrassen, parking, bergruimte, een lift en afwerking naar eigen smaak, daar mag je zeker van zijn! Gunstige ligging vlakbij prachtige Limburgse natuur en toch op wandelafstand van de stadskern. Residentie Naya heeft het allemaal.

Meer weten?

nieuwbouw appartement

nieuwbouw appartement

Residentie Kriekelsven

In Zonhoven wordt residentie Kriekelsven gebouwd: een nieuwbouw complex van 4 appartementen. 2 gelijkvloerse appartementen met tuin en 2 duplex appartementen voorzien van een ruim terras gericht op het zuidwesten. De appartementen hebben een oppervlakte tussen 114 m² en 137 m² met 2 à 3 slaapkamers en een ruim terras.

Ze worden gerealiseerd met kwalitatieve materialen. Interesse om te wonen in alle comfort en privacy met zicht op groen? Kijk zeker verder!
nieuwbouw woning

nieuwbouw woning

Het Dommelpark

In het landelijke en gezellige Wijchmaal zijn de grondwerken gestart van Het Dommelpark. Het Dommelpark staat voor modern en landelijk wonen. Voor comfort en kwaliteit. Vlakbij de dorpskern en tegelijk rustig in het groen. Op dit projectgebied van 85 are is plaats voor 24 urban villa’s én een grandioos privaat binnenpark.

Het is fijn thuiskomen in Het Dommelpark, waar je kan genieten van ruimte, luxe, privacy en natuur. Benieuwd naar meer?

appartement

appartement

Laekerhof

Heb je interesse om in Houthalen-Helchteren te wonen vlakbij scholen, winkels en verbindingswegen en tegelijk te genieten van het landelijke en groene Limburg in je achtertuin? Neem zeker een kijkje naar Laekerhof. Deze 6 wooneenheden staan garant voor comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit.