bouwgrond

Verkaveling Kapelhoef

Peer Wijchmaal
De bouwgronden situeren zich in de nieuwe verkaveling “Kapelhoef” te Wijchmaal - Peer.
Het project is uitstekend bereikbaar en bevindt zich tegelijk in een rustige omgeving.

nieuwbouw woning

Residentie Hanegreefs

Lommel
Op wandelafstand van de dorpskern van Lutlommel, net buiten het centrum van Lommel, bouwt Construct-C een opgemerkt geheel van 3 luxueus vormgegeven en hoogkwalitatieve woningen met een hoge duurzaamheidsfactor.
Superieure isolatie- en ventilatietechnieken (systeem D) in combinatie met zonnepanelen leiden tot een Bijna-Energie-Neutraal resultaat!

appartement

Residentie Vandries

Houthalen-Helchteren
Bent u op zoek naar een appartement in een rustige omgeving en wil u graag alle faciliteiten (scholen, winkels ...) in uw nabije omgeving hebben? Neem dan zeker even de tijd om een kijkje te nemen naar het nieuwbouwproject "Residentie Vandries". Dit nieuwbouwproject bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Houthalen en ligt in de buurt van enkele belangrijke invalswegen. Residentie Vandries beschikt over 5 appartementen die de nodige kwaliteit, comfort, ruimte en energiezuinigheid aanbieden.

De verschillende appartementen beschikken over 2 slaapkamers en een oppervlakte tussen de 87,87 m² en 121,73 m², exclusief terras.
Er zijn twee appartementen op de gelijkvloerse verdieping, twee op de eerste verdieping en één penthouse op de tweede verdieping. De residentie is tevens voorzien van een lift zodat de ondergrondse garages en de appartementen goed bereikbaar zijn.
Elk appartement kan in overleg naar eigen smaak worden afgewerkt.

nieuwbouw appartement

Residentie Van Gogh

Hechtel-Eksel
Hou je er van om in Hechtel te wonen en alle faciliteiten (scholen, winkels,...) in de nabije omgeving te hebben? Sta dan zeker even stil bij dit knappe nieuwbouwproject "Van Gogh".
Op wandelafstand van het centrum en in de buurt van belangrijke invalswegen, zal de bouwheer weldra een modern appartementsgebouw realiseren met een totaal van 4 wooneenheden die garant staan voor comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit.

Oppervlaktes van de verschillende appartementen bedragen zo'n 114m² excl. terras met 2 slaapkamers.
Er zullen twee eenheden aangeboden worden op het gelijkvloers en twee appartementen op het eerste verdiep die met een lift bereikbaar zijn.
De afwerking binnen kan naar eigen smaak gekozen worden door budgetten die de bouwheer ter beschikking stelt.

Superieure isolatie- en ventilatietechnieken (systeem D) in combinatie met zonnepanelen leiden tot een Bijna-Energie-Neutraal resultaat!

nieuwbouw appartement

Residentie Ter Bocholt

Bocholt
Residentie “Ter Bocholt” is een hedendaags en tijdloos woonproject gesitueerd in het centrum van Bocholt,
in de onmiddellijke nabijheid van de kerk, handelszaken, scholen en andere belangrijke diensten.

De gehele residentie is rolstoelvriendelijk en dit d.m.v. de lift en de brede deuren.