bouwgrond

bouwgrond

Verkaveling Kapelhoef

Peer

In het rustige en landelijke Wijchmaal ligt project De Kapelhoef. Deze nieuwe verkaveling van 50 bouwloten is bestemd voor eigentijdse architectuurwoningen in open en halfopen bebouwing. De grootte van de kavels gaat van 3,5 are tot 8,5 are.

Deze locatie is uitstekend bereikbaar en is dankzij de autoluwe omgeving erg kindvriendelijk met een duidelijk groen accent.

appartement

appartement

Residentie Laekerhof

Houthalen-Helchteren
Hou je er van om in Houthalen te wonen en alle faciliteiten (scholen, winkels,...) in de nabije omgeving te hebben? Sta dan zeker even stil bij dit knappe nieuwbouwproject "Laekerhof".
Op wandelafstand van het centrum en in de buurt van belangrijke invalswegen, zal de bouwheer weldra een modern appartementsgebouw realiseren met een totaal van 6 wooneenheden die garant staan voor comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit.
nieuwbouw woning

nieuwbouw woning

Residentie Hanegreefs

Lommel
Op wandelafstand van de dorpskern van Lutlommel, net buiten het centrum van Lommel, bouwt Construct-C een opgemerkt geheel van 3 luxueus vormgegeven en hoogkwalitatieve woningen met een hoge duurzaamheidsfactor.
Superieure isolatie- en ventilatietechnieken (systeem D) in combinatie met zonnepanelen leiden tot een Bijna-Energie-Neutraal resultaat!
appartement

appartement

Residentie Zilverzand

Hechtel-Eksel
Zoekt u een appartement dat centraal gelegen is en waar u tegelijkertijd de nodige rust kan vinden? Dan moet u zeker de appartementen van "Residentie Zilverzand" bekijken! Dit mooie nieuwbouwproject bevindt zich in het centrum van Hechtel-Eksel. Residentie Zilverzand beschikt over 15 appartement die de nodige kwaliteit, comfort en ruimte aanbieden.

De moderne appartementen beschikken over 1-3 slaapkamers en de grootte varieert tussen de 70,88 m² en 153,08 m². Er zijn vier gelijkvloerse appartementen voorzien, vijf appartementen op de eerste verdieping, vijf appartementen op de tweede verdieping en één appartement op de derde verdieping. In de verschillende blokken zijn ook liften voorzien. Parkeergelegenheid is voorzien onder het gebouw, namelijk een ondergrondse parking met 43 parkeerplaatsen.
assistentiewoning

assistentiewoning

Residentie Zilverzand

Hechtel-Eksel

!!! KIJKDAGEN ASSISTENTIEWONINGEN!!!

Elke donderdag tussen 10u en 12u. Vrije toegang, kom gerust eens kijken.  Tot dan!

Heb je als gezin specifieke zorgen nodig? Of gewoon omdat je ouder wordt? Is je woning niet aangepast aan je noden? Wil je een woning kopen waarin je - met wat hulp - zelfstandig kunt wonen? Dan is een assistentiewoning in residentie Zilverzand iets voor jou!

Op de site wordt er een woongebouw voorzien met op de benedenverdieping 'Het Huis van het Kind' waar er zich publieke functies bevinden. Op de hogere bouwlagen worden 20 assistentiewoningen ingericht. In deze woningen zal de CM Zorgmakelaar je gids in zorg zijn.

Residentie zilverzand wil een garantie bieden op een veilige en comfortabele woonomgeving die aangevuld wordt met diensten en ondersteuning, aangepast aan de specifieke noden en wensen van de bewoners. Als u kiest voor residentie Zilverzand, dan kiest u voor een zorgeloos leven.

De moderne assistentiewoningen beschikken over 1 slaapkamer en de grootte varieert tussen de 64,38 m² en 74,11 m². Er zijn 8 woningen op de eerste verdieping voorzien, acht woningen op de tweede verdieping en vier woningen op de derde verdieping. In de verschillende blokken zijn ook liften voorzien. Parkeergelegenheid is voorzien onder het gebouw, namelijk een ondergrondse parking met 43 parkeerplaatsen.
appartement

appartement

Residentie Vandries

Houthalen-Helchteren
Bent u op zoek naar een appartement in een rustige omgeving en wil u graag alle faciliteiten (scholen, winkels ...) in uw nabije omgeving hebben? Neem dan zeker even de tijd om een kijkje te nemen naar het nieuwbouwproject "Residentie Vandries". Dit nieuwbouwproject bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Houthalen en ligt in de buurt van enkele belangrijke invalswegen. Residentie Vandries beschikt over 5 appartementen die de nodige kwaliteit, comfort, ruimte en energiezuinigheid aanbieden.
nieuwbouw appartement

nieuwbouw appartement

Residentie Van Gogh

Hechtel-Eksel
Hou je er van om in Hechtel te wonen en alle faciliteiten (scholen, winkels,...) in de nabije omgeving te hebben? Sta dan zeker even stil bij dit knappe nieuwbouwproject "Van Gogh".
Op wandelafstand van het centrum en in de buurt van belangrijke invalswegen, zal de bouwheer weldra een modern appartementsgebouw realiseren met een totaal van 4 wooneenheden die garant staan voor comfort, ruimte, energiezuinigheid en kwaliteit.
appartement

appartement

Residentie De Drei Bogen

Neerpelt
Bent u opzoek naar een nieuwbouw appartement dat centraal gelegen is en waar u toch nog tot rust kan komen? Neem dan zeker even de tijd om een kijkje te nemen naar "Residentie De Drei Bogen". Deze appartementen zijn gelegen aan de rand van het centrum Neerpelt. Het project beschikt over 14 appartementen die de nodige comfort, ruimte en kwaliteit aanbieden en tevens bijna-energieneutraal zijn doordat ze vervaardigd zijn vanuit het BEN-principe. Hierdoor hebben de appartementen een epc-waarde beneden de 20.