ONS TEAM

ALTIJD KLAAR OM JOU TE HELPEN

Als het gaat over je vastgoeddroom, dan wil je iemand die je kan vertrouwen. Mensen die hun woord geven én ook nakomen. Experts die enthousiast voor jou zorgen en voor een succesvolle verkoop of verhuur. Wel, dat is nu juist het Vastgoed C team! Stuk voor stuk oprechte mensen die de ziel van Vastgoed C mee uitdragen. Kom gerust eens kennismaken!

hier geloven we echt in

Vastgoed C - Een team

Een team

uit de duizend

We luisteren en zijn eerlijk. Zo werken we samen in vertrouwen. Zo gaan we op zoek naar de oplossing voor jouw vraag. Daar staan we als team achter. Want we worden er gewoon blij van om jou blij te maken met vastgoed.

Vastgoed C - Van A tot Z

Van A tot Z

begeleiding

Vastgoed kopen of verhuren beslis je weloverwogen op basis van correcte informatie en gefundeerd advies. Wij staan gedurende het hele traject aan je zijde!

Vastgoed C - Op jouw maat

Op jouw maat

voor alles een oplossing

Onze jarenlange ervaring heeft ons veel verhalen opgeleverd., maar nog meer oplossingen. Elke vastgoeddroom brengen wij steeds een stapje dichter bij de realiteit.

Vastgoed C - Tijd maken

Tijd maken

Altijd bereikbaar

We beseffen verdomd goed dat vastgoeddromen niet precies tussen 9u en 17u vallen. Daarom maken we graag tijd voor je wanneer jij daar tijd voor hebt. Eenvoudig toch?

FIER OP ONS TEAM

We kunnen het niet ontkennen. De ware kracht van Vastgoed C zit in onze mensen. Collega’s waar we trots op zijn. Samenwerkers die dag in dag uit het beste van zichzelf geven om onze klanten blij te maken. Als je één van ons dus aan de telefoon hebt, dan vind je hieronder de gezichten die bij de vertrouwde stem horen.

Didier Capelle - Vastgoedexpert - Verkoop
Didier Capelle

Vastgoedexpert - Verkoop

[email protected] +32 477 46 23 92
Luc Schrijvers - Vastgoedmakelaar
Luc Schrijvers

Vastgoedmakelaar

[email protected] +32 476 43 45 32
Jeroen Vaesen - Vastgoeddeskundige - Verhuur
Jeroen Vaesen

Vastgoeddeskundige - Verhuur

[email protected] +32 494 94 54 79
Stijn Gijbels - Vastgoeddeskundige
Stijn Gijbels

Vastgoeddeskundige

[email protected] +32 460 95 69 59

Wil jij ons team versterken?

Bekijk onze vacatures