Paulina Park

Wonen aan het Nationaal Park Hoge Kempen.

Ontdek het aanbod

Wonen aan het Nationaal Park Hoge Kempen.

{ $data->image->alt }}

Wonen in harmonie met de natuur

Paulina Park

Gelegen in het hart van een prachtig groene omgeving bij het Nationaal Park Hoge Kempen, vind je hier een unieke plek om te wonen. Paulina Park ligt tussen de bosrand en het water van de Zuid-Willemsvaart en combineert perfect de rust van de natuur met comfort. De karaktervolle open bebouwde woningen worden smaakvol geïntegreerd in de groene omgeving. Welkom in jouw nieuwe thuis.

Woonkwaliteit, identiteit en gron

Moderne of landelijke woningen

Elke woning is ontworpen met ruime, lichtovergoten leefruimtes, grote raampartijen en een prachtig uitzicht op de groene omgeving. De energiezuinigheid wordt gewaarborgd door dubbel glas, ventilatie D, warmtepomp en vloerverwarming. Het gebruik van duurzame materialen en de aandacht voor privacy en een sterk gemeenschapsgevoel maken dit project echt uniek.

Landelijk of modern
Kies je bouwstijl
Ruime oppervlakte
Minimum 140 m²
Optionele zolderverdieping
Tot wel 83 m²
Energiezuinig
Duurzame materialen

naar centrumsteden Genk en Hasselt

Vlotte verbinding

Het Maasland is een paradijs voor levensgenieters, wandel- en fietsliefhebbers. Zo kan je een bezoek brengen aan het prachtige Terhills, heerlijk ontspannen aan het water op Terland of genieten van een oase aan rust in Elaisa. Liever wat shoppen? Dan vind je Maasmechelen Village op nog geen 5 kilometer afstand.

Terhills, Terland, Elaisa
3 minuten
Nationaal Park Hoge Kempen
4 minuten
Maasmechelen Village
6 minuten
Maastricht (NL)
30 minuten

Bekijk de woningen van Paulina Park

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ontdek meer