Vastgoed C breidt uit! | Vastgoed C

Vastgoed C breidt uit!

Vastgoed C neemt Vastgoed Rijken uit Bocholt over.

Vanaf vandaag openen wij een nieuwe vestiging in Bocholt (Kaulille) en nemen wij Vastgoed Rijken over. Dit is onze vierde vestiging in Limburg, na Hechtel-Eksel, Zonhoven en sinds deze zomer Lanaken.

Het integrale team van Vastgoed Rijken blijft aan boord. Wij zijn intussen een 14-koppig team van experts en staan in voor verkoop, verhuur, advies en nieuwbouw in de regio.

Overlijden
Al meer dan 15 jaar is Vastgoed Rijken een klinkende naam in Bocholt en ver daarbuiten. Stichter en boegbeeld Martin Rijken overleed dit voorjaar na een oneerlijke strijd tegen kanker. Weduwe Wendy Winderix en zoon Marnick Rijken hielden samen met Martins neef Leo Rijken, die naast Martin mede-zaakvoerder was sinds 2008, de zaak draaiende. En met succes. “Martin was altijd erg begaan met zijn medewerkers en zijn klanten. Dat willen we in ere houden”, klinkt het.

Didier heeft Martin jaren geleden leren kennen toen ze samen in de avondschool een bijkomende opleiding volgden. Hij heeft altijd opgekeken naar hem, hoe hij in het leven stond en als ondernemer.”

Marnick Rijken: “Ik vind het knap om te horen dat Didier opkeek naar mijn vader. Want zelf kijk ik al enkele jaren vol bewondering naar het parcours dat Didier met Vastgoed C aflegt. Ik denk dat we elkaar gevonden hebben door het respect voor elkaar.”

Familiale waarden
De familiale waarden die Vastgoed Rijken hoog in het vaandel draagt, is een match met de dichtblije visie van Vastgoed C. “Vastgoed C staat er om bekend mensen te willen helpen, om vastgoeddromen te laten uitkomen. Daar kunnen wij ons helemaal in vinden”, vertelt Wendy Winderix.

Vanaf december is de overname een feit en zullen de 4 medewerkers van Vastgoed Rijken verdergaan onder vlag van Vastgoed C. “We blijven doen wat we eerder al deden en dat is onze klanten helpen”, klinkt het in koor.

De toekomst
Wij zijn bijzonder fier op deze stap in onze groei. Samen met ons uitgebreid team hebben we nu nog meer expertise en ervaring om aan onze klanten te bieden en vliegen we er enthousiast in om onze missie waar te maken.”

Delen