Breughel

Langs de Kiezel Kleine-Brogel in Peer worden 4 halfopen nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Alle 4 zijn ze voorzien van een zuidwest gerichte tuin om bij weg te dromen. Dankzij het zadeldak en de donkere gevelsteen, kies je hier voor een universele en moderne look ’n feel. Alle woningen worden gebouwd met kwalitatieve materialen. De afwerking kan je naar eigen smaak kiezen.

{ $data->image->alt }}

Peer

Wonen in Breughel

Vlakbij het levendige centrum van Peer vind je deze 4 halfopen nieuwbouwwoningen te koop.
Geniet van de moderne uitstraling van deze woningen en de rustige ligging. Kies zelf voor casco, casco+ of afgewerkt.

Casco

Kies je voor casco dan wordt de woning wind- en waterdicht opgeleverd, dat wil zeggen voorzien van gevelsteen, buitenschrijnwerken, ramen en buitendeuren en afgewerkt dak. De rest is aan jou.

Casco+

Kies je voor casco+ dan is bovenop de wind- en waterdicht oplevering ook nog eens het pleisterwerk binnen voorzien en chape. De rest is aan jou.

Afgewerkt

Je kan ook kiezen om de woning afgewerkt te kopen. Het lastenboek legt haarfijn uit wat allemaal inbegrepen is. Uiteraard kan je heel wat keuzes zelf maken om naar eigen smaak af te werken.

Kopen aan een verlaagd BTW-tarief van 6%?

Wist jij dat het BTW-tarief voor bepaalde projecten zoals Breughel verlaagd is van 21% naar 6%? Deze tijdelijke maatregel betekent een voordeel voor zowel jou als de bouwbedrijven. Geïnteresseerd? Lees meer over de voorwaarden in onze blog.

Kies jij voor Casco, Casco+ of Afgewerkt?

Meer weten over alle mogelijkheden? We helpen je dichtblij verder.

Mooie halfopen gezinswoningen

Klaar voor uw (toe)komst

Bekijk deze woningen