Residentie 't Dörpsplein

Wonen in het groene hart van Bosland? Dit nieuwbouwproject met 9 luxe appartementen heeft enorm veel troeven. ’T Dörpsplein is centraal gelegen in het groen en heeft minimum 2 slaapkamers en een terras van maar liefst 40 m2. Een ondergrondse parkeergarage is inbegrepen in de prijs. Je kan genieten van luxe en rust in het groene hartje van Hechtel-Eksel.

Dorpsstraat

90% verkocht!

Reeds 90% van de appartementen zijn verkocht. Het goede nieuws? Er is er nog één te koop! Wil je meer info over dit project? Onze blije experts helpen je graag verder.
{ $data->image->alt }}

Hechtel-Eksel

Wonen in 't Dörpsplein

Rustig wonen in een groene omgeving en dichtbij het centrum van Hechtel-Eksel? In de Dorpsstraat wordt residentie ’T Dörpsplein gebouwd, een nieuwbouwproject met 9 luxe appartementen en enorm veel troeven. Zo heeft elk appartement een ruim zuidwestelijk terras en heb je inspraak in de afwerking van jouw droomappartement. Een ondergrondse parkeergarage is inbegrepen in de prijs.

Benieuwd naar meer troeven van ’t Dörpsplein?

Kopen aan een verlaagd BTW-tarief van 6%?

Wist jij dat het BTW-tarief voor bepaalde projecten zoals Residentie ‘T Dörpsplein verlaagd is van 21% naar 6%? Deze tijdelijke maatregel dient om bouwbedrijven een duwtje in de rug te geven tijdens de coronacrisis, maar kan ook voor jou een voordeel betekenen. Geïnteresseerd? Lees meer over de voorwaarden in onze blog.

Laura neemt je mee naar 't Dörpsplein

'T Dörpsplein in Hechtel-Eksel

Fietsen door de bomen

Fietsen door de Bomen

In Residentie ’t Dörpsplein is het rustig wonen. Bosland is het grootste bosgebied in Vlaanderen. Je kan er heerlijk genieten van het groen. Fietsen door de Bomen is een iconische fietsbrug in de bossen van Hechtel-Eksel. Het is een fantastische fietsbeleving en dan ook een ware toeristische troef in Limburg!

Residentie dorpsstraat

Belevingsvol Hechtel-Eksel

Met de vele gezellige horecagelegenheden is het goed vertoeven in Hechtel-Eksel. Rustig wonen dichtbij het bruisende centrum van Hechtel-Eksel, dat kan in residentie ’t Dörpsplein. Hier komen rust en plezier samen!

Dorpsstraat

Gezellig in 't groen

Residentie ’t Dörpsplein is gelegen in een rustige deelgemeente van Hechtel-Eksel, vlakbij een kindvriendelijk Dorpsplein. Samen spelen, ravotten of rustig picknicken? Dat kan!

Laatste appartement te koop!

Benieuwd? Contacteer ons voor meer info.
{ $data->image->alt }}

Rustig gelegen

Omgeven door groen

De 9 nieuwbouwappartementen zijn ruim voorzien van alle comfort. Elk appartement heeft een terras van 40 m2 en de gelijkvloers appartementen genieten van een tuin. Het nieuwbouwproject is gelegen in een mooie rustige straat met veel groen, vlakbij een kindvriendelijk Dorpsplein. Op amper 10 km kan u genieten van een fantastische fietsbeleving ‘Fietsen door de Bomen’.

Nieuws over 't Dörpsplein

Blijf op de hoogte!

Lees meer