Park Mussenburg

Wegdromen tussen het groen en volop genieten van rust, privacy en luxe. Dat is wonen in Park Mussenburg.

Ontdek het aanbod

Wegdromen tussen het groen en volop genieten van rust, privacy en luxe. Dat is wonen in Park Mussenburg.

PARK MUSSENBURG IS UITVERKOCHT!

Benieuwd naar onze andere projecten?
{ $data->image->alt }}

Rustig wonen in het groen

Park Mussenburg

Wonen vlakbij het gezellige centrum van Bree en tegelijk rustig in het groen? Dan ben je op je plek in Park Mussenburg. Met winkels, scholen en verbindingswegen niet veraf.  

Het projectgebied van meer dan één hectare groot, garandeert een groene omgeving. Een plek om te ontspannen en te genieten. Een plek om thuis te komen. 

Hier worden 9 woningen en 9 urban villa’s gebouwd met elk 4 appartementen omgeven door een grandioos privaat binnenpark. Allemaal voorzien van alle luxe en comfort. 

Meer over de ligging van Park Mussenburg?
Lees er alles over!

 

Autovrij

Park Mussenburg is bereikbaar via een aangelegde ingangsweg, die uitgeeft op een indrukwekkend park. Hier geniet je van de voordelen om te wonen in een rustige woonstraat met het centrum op slechts een steenworp verwijderd. Dankzij de parkeergelegenheid rondom het park, geniet Park Mussenburg van een autovrij binnen gebied. De bewoners krijgen 1 parkeerplaats of carport met uitbreidingsmogelijkheden.  

Luxe en privacy

De woningen van Park Mussenburg staan garant voor kwaliteit, privacy en rust. Hier kom je thuis en kan je ontspannen en genieten van deugddoende rust. De appartementen in de urban villa’s delen geen gemeenschappelijke ruimte. Ze beschikken over een eigen inkomdeur en eigen terras. Zo blijft het gevoel om gezellig en rustig te wonen, overheersen.    

Zorgeloos groen

Het omringend groen van Park Mussenburg is een unieke setting om te wonen. Een combinatie van bestaande begroeiing met bomen tot zelfs 100 jaar oud en nieuwe aanplanting.   Zo kan je genieten van de natuurpracht zonder het bijhorende verplichte onderhoud want het binnenpark wordt volledig onderhouden.    

Omringd door luxe en natuur

Tijdloze woningen

Elke woning heeft 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van minimum 156 m². Enkele eenheden worden uitgebreid met een zolderkamer met vaste trap.  Daarnaast beschikken ze elk over een eigen ruime tuin met een ideale oriëntering richting zuid, zuidwest waardoor je de hele dag lang kan genieten van de zon. De ruim aangelegde terrassen van 25 m² achteraan elke woning en de aangelegde voor- en achtertuin zijn een absolute bonus.

Zolderkamer
Extra opbergruimte
Ruime oppervlakte
Minimum 156 m²
Grote tuin
Zuidwest oriëntering
Aangelegd terras
25 m²

Laura neemt je mee naar Park Mussenburg: woningen

Bekijk de tijdloze woningen omringd door luxe en natuur

Elk bestaande uit 4 appartementen

Urban villa's met prachtig groene omgeving

De woonoppervlakten van de appartementen variëren van 109 m² tot 119 m².  Hier is een private fietsenberging bij voorzien. Sommige eenheden hebben ook een extra buitenberging. Elk appartement heeft 2 slaapkamers en een terras van 30 m² tot zelfs een verbluffende 55 m². De gelijkvloerse appartementen hebben directe toegang tot een gigantisch binnenpark. De appartementen op het verdiep genieten van een prachtig groene omgeving. 

Ruime appartementen
109 m² tot 119 m²
Private fietsenberging
Fiets veilig gestald
2 slaapkamers
Ruimtelijk gevoel
Terras
30 m² tot 55 m²

Laura neemt je mee naar Park Mussenburg: appartementen

Urban villa's met prachtig groene omgeving - UITVERKOCHT

{ $data->image->alt }}

Gastvrije gemeente

Wonen in Bree

Het gastvrije Bree staat garant voor beleving en ontspanning. De landelijke gemeente vol groen en prachtige natuur met zijn unieke en gezellige stadskern heeft heel wat te bieden: recreatie voor jong en oud, parken en groene plekken, kunst en cultuur, evenementen en heerlijke fiets- en wandelroutes. Bree is zelfs een ruitervriendelijke gemeente. 

Alles vind je hier: winkels, scholen, jeugd- en sportverenigingen, tot talrijke horecagelegenheden en bedrijvigheid. Dat maakt van Bree een uitstekende plek om thuis te komen. 

 

Overzicht panden

te koop

Bekijk alle