Residentie Terrassa

Wil jij in het hartje van Zonhoven wonen? Residentie Terrassa biedt met zijn 10 ruime en luxueuze appartementen een antwoord. Dichtbij het bruisende leven van Zonhoven en toch rustig wonen met een zicht op groen.

{ $data->image->alt }}

Zonhoven

Residentie Terrassa

Dit project bevindt zich op de Donkweg in centraal Zonhoven. Residentie Terrassa bevat 10 ruime appartementen en 15 ondergrondse parkeerplaatsen. Deze luxe appartementen genieten van een moderne tijdloze architectuur en ruime terrassen met uitzicht op groen. Daarnaast bevindt het complex zich op wandelafstand van zowel winkels, scholen en bushaltes.

Moderne tijdloze architectuur

Dankzij de moderne en tijdloze architectuur zullen deze appartementen de tand des tijds zeker doorstaan. De appartementen hebben eveneens een ruim terras mét een zicht op het groen. Kwalitatieve materialen dragen bij aan een luxueus en duurzaam appartementencomplex.

Centraal gelegen

Dit appartementencomplex bevindt zich in het centrum van Zonhoven. Met verschillende winkels op honderden meters afstand is dit echt een luxe. Ook scholen en andere belangrijke bestemmingen liggen erg dichtbij. Toch geniet je in deze appartementen van je eigen rust dankzij een ruim terras met zicht op groen.

Future-proof

Verschillende aspecten maken deze residentie klaar voor de toekomst, die ongetwijfeld veranderingen met zich mee zal brengen. Dankzij zonnepanelen, een hybride warmtepomp, seizoensbeglazing, screens, domotica en zelfs de mogelijkheid tot het aansluiten van een privatief oplaadpunt voor elektrische wagens aan jouw autostandplaats ben je klaar voor verschillende veranderingen.

Appartementen die je huidige en toekomstige noden beantwoorden

Klaar voor de toekomst

In de huidige wereld spelen verandering van technieken en flexibiliteit een grote rol. De appartementen van Residentie Terrassa staan klaar voor deze noden.

Via verschillende kenmerken wordt er ingespeeld op mogelijke behoeftes. Jezelf voorbereiden voor wat er in de toekomst aan komt is een slimme stap. Zo zal je op lange termijn voordeliger uitkomen.

 

Zonnepanelen
Aanvullende elektriciteit
Hybride systeem
Hybride waterpomp in combinatie met aardgas.
Beglazing en screens
Aangenaam binnenklimaat
Domotica
Verhoging comfort en veiligheid
{ $data->image->alt }}

Inclusief moestuin

Onderhoudsvrije, gemeenschappelijke achtertuin

Residentie Terrassa heeft ook een groene, onderhoudsvrije achtertuin. Deze gemeenschappelijke tuin bevat een gezellige zitruimte en een knappe moestuin.

Ideaal om van de buitenlucht te genieten!

Overzicht panden

Te koop

Bekijk alle

Meer weten?

Ook benieuwd naar deze ruime luxe-appartementen?