Residentie Molenweg

Residentie Molenweg is een nieuwbouwproject met 2 gelijkvloers appartementen en 2 duplex appartementen. Het nieuwbouwproject is centraal gelegen nabij het centrum van Zonhoven met een uitstekende verbinding naar verschillende faciliteiten. Elke woning heeft een terras van 10 m2 en 2 ruime slaapkamers. Alle appartementen zijn kwaliteitsvol afgewerkt.

Residentie molenweg4

75% verkocht!

75% van de woningen zijn al verkocht! Wil jij ook rustig woning dichtbij het centrum van Zonhoven? Haast je! Contacteer onze experts voor meer informatie.
{ $data->image->alt }}

Zonhoven

Wonen in Residentie Molenweg

Rustig wonen in Residentie Molenweg dichtbij het centrum van Zonhoven met een uitstekende verbinding, dichtbij de scholen, winkels en restaurantjes. Smaakt naar meer?

Het nieuwbouwproject is afgewerkt met luxe materialen en heeft 2 ruime slaapkamers en een groot terras. De buitenparkings worden voorzien van verharding en achteraan de woning wordt een carport voorzien met tuinberging. Het appartement wordt voorzien van zonnepanelen.

Tuin molenweg

Tuin

De tuinen worden voorzien van een gevarieerde en steekeigen buitenaanleg. De verhardingen worden aangepast naar gelang voetpad en oprit. De tuin wordt vlak afgewerkt met teelaarde en voorzien van wandelpaden en groenaanleg zonder beplanting, de tuin zal ook volledig omheind worden.

Residentie Molenweg2

Luxe en privacy

De appartementen van Residentie Molenweg staan garant voor kwaliteit, privacy en rust. Hier kom je thuis en kan je ontspannen en genieten van deugddoende rust.

Residentie molenweg3

Creëer je droomwoning

Jouw droomkeuken, de ideale badkamer of die prachtige vloer? Jij hebt zelf inspraak in de afwerking van jouw woning, zo bepaal je zelf hoe jouw woning eruit ziet.

{ $data->image->alt }}

Zuidoost

Aantrekkelijk terras en tuin

Residentie Molenweg bestaat uit twee gelijkvloerse appartementen en twee duplex appartementen. De leefkeuken geeft uit op het ruim terras met zicht op de tuin. De tuinen worden volledig omheind waardoor men kan genieten van rust en privacy.

Interesse in dit nieuwbouwappartement?

Contacteer ons en wij helpen je blij verder!

Bekijk de appartementen

Ontdek alle details per appartement

Bekijk de appartementen