Residentie Kriekelsven

In de Molenweg in Zonhoven wordt een nieuwbouwcomplex gerealiseerd: residentie Kriekelsven. Ruime nieuwbouwappartementen met modern comfort en een ruim terras of tuin. Wonen in alle comfort met privacy en zicht op het groen? Ontdek residentie Kriekelsven!

render Kriekelsven
residentie Kriekelsven

In het groen

Alle appartement zijn voorzien van een ruim terras of een tuin, telkens naar het zuidwesten gericht. Alle appartementen hebben een vrij uitzicht op achterliggend bosgebied.

interieur residentie Kriekelsven

Kwaliteit

Residentie Kriekelsven is een nieuwbouwcomplex dat wordt gerealiseerd met kwalitatieve materialen en met oog voor detail. De appartementen hebben een oppervlakte tussen 114m² en 137m², 2 a 3 slaapkamers en een ruim terras.

Parking

Residentie Kriekelsven is voorzien van 6 overdekte parkeerplaatsen voor 4 appartementen. Er zijn ook 4 ruime kelderbergingen voorzien.

Residentie Kriekelsven is uitverkocht!

Ben je op zoek naar je droomhuis? Onze enthousiaste experts helpen je blij verder!
{ $data->image->alt }}

Met tuin (ZW)

Gelijkvloerse appartementen

Residentie Kriekelsven bestaat uit twee gelijksvloerse appartementen en twee duplex appartementen op het verdiep.

De gelijkvloerse appartementen hebben een woonoppervlakte tot 134 m² en een terras van 25 m². De woonkamer en keuken geven uit op het ruime terras met zicht op groen. Op de tuinen van 50 tot 250 m² kan men genieten van alle privacy.

{ $data->image->alt }}

Met ruim terras (ZW)

Verkocht: Duplex appartementen

Residentie Kriekelsven bestaat uit 4 appartementen: twee gelijkvloerse en twee duplex appartementen op het verdiep.

De twee duplex appartementen hebben een woonoppervlakte tot 137 m² en zijn voorzien van een terras van 17 tot 25 m². Ze genieten van een indrukwekkend zicht op achterliggend bosgebied.

Beide duplex appartementen zijn verkocht.