Als een regenboog vol kleur

Het Regenboogpark in Pelt telt 6 nieuwbouwwoningen. De kwalitatieve en ruime woningen hebben alles in huis om het jou comfortabel te maken. Wij garanderen je een duurzame en hoogwaardige afwerking met de nieuwste technieken (warmtepomp, zonnepanelen, ventilatiesysteem D), zodat jij klaar bent voor de toekomst.

{ $data->image->alt }}

PELT

Wonen onder de kerktoren

Regenboogpark is gelegen in een rustige omgeving in Pelt met een uitstekende verbinding naar uitvalswegen. Gelegen in het gekende Grote Heide, een gehucht, nabij het centrum van Neerpelt met verschillende troeven.

De 6 ruime woningen, tussen de 134m² – 152m² groot, worden volledig en luxueus afgewerkt. Elke woning geniet van een ondergrondse parkeerplaats en bergruimte. De grootste troeven? Energiezuinige woningen waarbij je inspraak hebt in de eindafwerking.

Interesse in deze nieuwbouwwoningen?

Laat het ons weten! Laura helpt je dichtblij verder.

GROENE OMGEVING

In het noorden van Limburg bevindt zich het Hageven, een prachtige natuuromgeving waar je ongetwijfeld tot rust kan komen. Hou je van fietsen of wandelen? Voor ieders wel iets te ontdekken.

LUXUEUS WONEN

Wij garanderen je een duurzame en hoogwaardige afwerking. Elke woning telt 3 slaapkamers en beschikt over een tuintje. Zo kan jij elke dag in alle rust thuiskomen.

AFWERKING NAAR EIGEN SMAAK

Als een regenboog vol kleur, zo is thuiskomen in het regenboogpark. De woningen worden volledig afgewerkt en dat naar eigen smaak. Je kan zelf de afwerking bepalen en zo direct de toon zetten voor jouw woning.

Dichtblij omgeven door groen

Regenboogpark ligt dichtbij het grootste natuurgebied van Vlaanderen. Dankzij de vele bossen en natuurgebieden kan Bosland iedereen bekoren. Dat maakt hier wonen voor jong en oud een echt plezier.

Gezellig wonen

Klaar voor uw (toe)komst!

Bekijk de woningen