Hier begint jouw nieuw hoofdstuk. Welkom thuis in Wado.

{ $data->image->alt }}

groen en wadi's

Van school tot woonwijk

Binnenkort vind je een prachtig project van meer dan 2,5 hectare in een groene woonoase midden in het centrum van Pelt. Gelegen op wandelafstand van de Oude Markt, tussen de Dorpsstraat, Peltanusstraat en Ambachtsstraat, biedt deze nieuwe wijk een unieke mix van moderne woningen en natuurlijke schoonheid.

De voormalige schoollocatie wordt onthard en aangelegd met openbare wandelpaden. Daarlangs vind je veel groen en water terug. De wadi’s zijn slimme wateroplossingen die regenwater opvangen bij wateroverlast en helpen verdampen bij hitte. Dit zorgt voor een duurzaam en comfortabel leefklimaat in alle seizoenen.

Geniet van het leven in Wado, waar een groene omgeving en hedendaags comfort hand in hand gaan.

{ $data->image->alt }}

duurzaam wonen

Weldoordachte woonkwaliteit

Wado bevindt zich in een groene oase, omringd door 12 losstaande gebouwen te midden van bloemenweides, collectieve binnentuinen, private moestuinen, ecologische speelzones, wadi’s en een wandelparcours door publieke parktuinen.

In verschillende bouwfases maken de historische klasdeuren plaats voor fonkelnieuwe voordeuren van appartementen, penthouses, eengezinswoningen, urban villa’s en handelsruimtes.

Wado combineert duurzaamheid en woonkwaliteit in een harmonieuze leefomgeving.

Harmonieus geheel

Aangenaam wonen

Elke woonunit beschikt over ruime, lichtrijke leefruimtes met 1, 2 of 3 slaapkamers. Voor extra buitenruimte met adembenemend groenzicht kies je voor een slim georiënteerde tuin of een riant privéterras.

Koffietje op het terras? De handelsruimtes op het nieuwe dorpsplein zijn ideaal voor horeca. Op de hoek in de Dorpsstraat vind je de geschikte praktijk als kinesist, logopedist of osteopaat. Maar je kan er ook starten als opticien, apotheek of fietsenmaker.

Via de Peltanusstraat bereik je je privéberging in de kelder of de ondergrondse parking voor je auto en fietsen. Er is ook stroomvoorziening voor een laadpaal voor elektrische auto’s. Bezoekers kunnen hun fietsen gemakkelijk parkeren in een van de vele fietsenstallingen op de site.

1, 2 of 3 slaapkamers
eigen look & feel
Tuin of privéterras
adembenemend groenzicht
horeca en handelszaken
nieuw dorpsplein
privéberging en parking
ondergronds
fietsenstalling
voor elk bezoek
Harmonieuze leefomgeving
duurzaam en kwalitatief

Basil

In Basil vind je een hoekpand met 200m² kantoorruimte op het gelijkvloers, perfect voor bedrijven die centraal willen vestigen. Boven deze ruimte bevinden zich 19 appartementen, variërend van 1 tot 3 slaapkamers, elk voorzien van een privéterras. De appartementen bieden een prachtig uitzicht op het dorpsplein of de collectieve binnentuin, die organisch wordt afgescheiden door een wadi. Je kunt het pand eenvoudig betreden via de Dorpsstraat of de Vakschool.

Dahlia

Dahlia is een centraal gelegen gebouw dat 25 appartementen biedt, variërend van 1 tot 3 slaapkamers. Elk appartement heeft de optie voor een privéterras met glazen schuifwanden, wat het terras geschikt maakt voor elk seizoen. Je geniet van uitzicht op het dorpsplein of de collectieve binnentuin, omringd door de gebouwen Dahlia, Elsa en Fleur. Daarnaast beschikt Dahlia over een private kruidentuin, een gezellige picknickzone en een fijne meditatieplek. Toegang tot het gebouw is mogelijk via de Schrijnwerkerijstraat en De Vakschool.

een nieuw begin

Jouw woondroom realiseren

Bij Wado vind je verschillende woonzones, elk met een uniek karakter dankzij een doordachte mix van hoog- en laagbouw. Of je nu vrijgezel bent, een trotse opa of een kersverse mama, elk gebouw is ontworpen met jou in gedachten. Hier vind je gegarandeerd jouw ideale thuis.

1-slaapkamerappartement
vanaf 57m²
2-slaapkamerappartement
vanaf 82m²
3-slaapkamerappartement
vanaf 109m²
Penthouse
vanaf 121m²

Ontdek de mogelijkheden

Klaar voor jouw (toe)komst

Lees meer