Het Dommelpark panorama

Het Dommelpark

Het Dommelpark staat garant voor wonen in een groene omgeving (Wijchmaal, Peer). Voorzien van alle luxe en privacy. Kwalitatief en betaalbaar wonen? Daarvoor ben je op je plek in Het Dommelpark!

Ontdek het aanbod

Het Dommelpark staat garant voor wonen in een groene omgeving (Wijchmaal, Peer). Voorzien van alle luxe en privacy. Kwalitatief en betaalbaar wonen? Daarvoor ben je op je plek in Het Dommelpark!

Download brochure

Het Dommelpark is uitverkocht!

Ben je op zoek naar je droomhuis? Onze enthousiaste experts helpen je graag verder.
{ $data->image->alt }}

modern en landelijk wonen

Het Dommelpark

De totale oppervlakte van het projectgebied inclusief het onderhouden park bedraagt 85a. Een domein waar je tot rust kan komen.

Hier is plaats voor 24 woningen en een grandioos privaat binnenpark. Vlakbij de dorpskern van het rustige Wijchmaal (Peer) en tegelijk in een rustige doodlopende straat, worden deze moderne woningen in het groen gerealiseerd. De ideale ligging, met scholen en winkels vlakbij en tegelijk niet ver van N74 en verbindingswegen.

Meer over de ligging van Het Dommelpark?
Lees er alles over!

 

Op de hoogte blijven van de bouwwerken?
Bekijk het nieuwsoverzicht

 

 

Wandel mee door het Dommelpark

Ontdek het met je eigen ogen

{ $data->image->alt }}

grandioos privaat binnenpark

Comfortabel en future-proof wonen

Het is fijn thuiskomen in Het Dommelpark, waar je optimaal kan genieten van ruimte, luxe, privacy en natuur!

Iedere woning heeft een ruim privaat terras van meer dan 30 m² en staat in rechtstreeks contact met het prachtige decor van het binnenpark.

Alle woningen hebben 2 tot 3 slaapkamers en variëren van grootte van 154m² tot een verbluffende 189 m².

 

Collega Laura stelt je Het Dommelpark voor

Ga je mee naar de Langegrachtweg in Wijchmaal?

{ $data->image->alt }}

Kopen aan verlaagd BTW tarief van 6% in plaats van 21%?

Wist jij dat het BTW-tarief voor bepaalde projecten zoals het Dommelpark verlaagd is van 21% naar 6%? Deze tijdelijke maatregel dient om bouwbedrijven een duwtje in de rug te geven tijdens de coronacrisis, maar kan ook voor jou een voordeel betekenen.
Geïnteresseerd? Lees meer over de voorwaarden in onze blog.

 

 

Download gratis de brochure

Informatiebrochure

keuken en eetkamer Het Dommelpark

Zonnig

Dankzij de rustige ligging en slimme oriëntering kan elke woning doorheen de dag rekenen op zonlicht! Grote raampartijen trekken het daglicht naar binnen en de ruime woongedeeltes worden zo natuurlijk verlicht!

parkzicht Het Dommelpark

autovrij

Dankzij deze ondergrondse parkeergarage is Het Dommelpark autovrij. Het hele project is volledig onderkelderd. Deze autovrije zone is dan ook de ideale plaats om veilig te ravotten, te ontspannen of te picknicken vlakbij de deur.

Terras woning Het Dommelpark

Privacy

Iedere woning heeft een ruim privaat terras  van meer dan 30 m² en staat in rechtstreeks contact met het prachtige decor van het binnenpark. Aan de bewoner zelf de keuze om ofwel te genieten van alle rust en privacy in de eigen woning of op het eigen terras of er liever op uit te trekken in het landschapspark en eventueel andere bewoners te ontmoeten.

panorama valavond Het Dommelpark
Het Dommelpark

in het groene hart van Noord-Limburg

De ligging van Het Dommelpark

Vlakbij het centrum en tegelijk rustig gelegen in een doodlopende straat, vind je Het Dommelpark. De rust en de vrijheid doen je thuiskomen, laten je ontspannen. Het gemak om heel wat faciliteiten en voorzieningen dichtbij te hebben, is mooi meegenomen!

supermarkt
500m
scholen
500m
kerk
500m
Bosland
2km
bushalte
300m
N74 verbindingsweg
2,5km

Overzicht panden

te koop: al 85% verkocht

Bekijk alle

Nieuws over Het Dommelpark

Blijf op de hoogte!