6 halfopen BEN-woningen

Wonen in het gezellige Peer? Dit project met 6 halfopen BEN-woningen heeft enorm veel troeven. De woningen zijn gelegen op een zuidwest gericht perceel van ± 3a10ca. Je hebt zelf inspraak in de afwerking van jouw droomwoning.

{ $data->image->alt }}

Staalbouw

Wonen in een energiezuinige halfopen nieuwbouwwoning

Het is rustig woning in deze energiezuinige nieuwbouwwoningen. Bij deze woningen werd niet voor de traditionele bouwmethode gekozen maar voor staalbouw. Deze methode wordt meer en meer gekozen door particulieren. Het voordeel van staalbouw? Het bouwproces verloopt sneller, zo is jouw droomwoning snel helemaal van jou! Maar ook plaatsbesparing is een enorme troef, door de slankere muren wordt er meer binnenruimte gecreëerd.

CREËER JE DROOMWONING

Jouw droomkeuken, de ideale badkamer met zwarte accenten of die prachtige vloer? Jij hebt zelf inspraak in de afwerking van jouw woning, zo bepaal je zelf hoe jouw woning eruit ziet.

CASCO +

Standaard zorgen wij voor een volledige afwerking maar wil je graag dat tikkeltje extra? Dan leveren wij graag jouw woning Casco + aan. Dan zorgen wij ervoor dat jouw droomwoning niet enkel wind- en waterdicht is maar dat ook alle technische elementen aanwezig zijn. Dat wil zeggen dat ook alle sanitaire en elektrische leidingen, de chape, pleisterwerken, verwarming, ventilatie en alle binnenwanden aanwezig zullen zin in jouw woning.

BUDGET NAAR KEUZE

Jij bepaald zelf welke afwerking en materialen je kiest. Hierdoor heb je zelf de controle over het budget van jouw droomwoning.

Wil je graag een rondleiding in onze kijkwoning?

Contacteer ons voor een afspraak.

Bekijk de BEN-woningen

Ontdek alle details

Bekijk de BEN-woningen