Residentie Garnizoen

Midden in het levendige centrum van Leopoldsburg vind je 24 nieuwbouwappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Met ruime terrassen en zelfs een privétuintje op het gelijkvloers, kan je hier luxueus ontspannen. Alle appartementen kunnen naar eigen smaak worden afgewerkt.

{ $data->image->alt }}

Leopoldsburg

Wonen in Residentie Garnizoen

Op het Astridplein, tegenover het iconische gemeentehuis van Leopoldsburg,  vind je deze 24 nieuwbouwappartementen. Vlakbij de wekelijkse markt en op wandelafstand van winkels, horeca en cultuur. Met uitstekende mogelijkheden voor openbaar vervoer en snelwegen zoals E314 en E313 in de buurt, is de keuze aan jou.

Gezellig & ecologisch

Voor elk appartement is een ondergrondse parkeerplaats en een kelderberging voorzien. Op het gelijkvloers vind je een ruime fietsenstalling. De appartementen hebben een oppervlakte van 70m² tot 152m². Dankzij de ecologische aanpak worden de appartementen energiezuinig gebouwd. Hierdoor kan je genieten van een voordeel op je onroerende voorheffing. Deze nieuwbouwappartementen zijn te koop aan een voordelig btw-tarief van 6%.

Rustig wonen

Alle appartementen genieten van ruime terrassen die uitkijken op een charmante binnentuin. De appartementen op het gelijkvloers zijn voorzien van privétuintjes. Zo kan je door de dag genieten van de zon en wanneer de avond valt nog gezellig buiten zitten.

Naar eigen smaak afgewerkt

Jij kan zelf kiezen hoe jouw appartement wordt afgewerkt.  Jouw droomkeuken, de ideale badkamer of die prachtige vloer? Maak zelf van je eigen appartement een gezellige plek om thuis te komen.

Meer weten over Residentie Garnizoen?

Klaar voor uw (toe)komst!

Residentie Garnizoen

Bekijk alle