Residentie Colette

Residentie Colette is een modern nieuwbouwproject met 38 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Allemaal voorzien van luxe en comfort, met elk een eigen terras. De charmante gedeelde binnentuin laat je gezellig thuiskomen. Het kelderniveau wordt optimaal benut met 38 ondergrondse autostaanplaatsen en 38 kelderbergingen. Bovengronds is er extra parkeergelegenheid en een ruime fietsenstalling voorzien.

LENTEACTIE

Verdubbel je keukenbudget deze lente bij aankoop van een appartement in Residentie Colette! Maak van jouw droomkeuken een realiteit met onze exclusieve aanbieding. Wees er snel bij!

Laura neemt je mee naar Residentie Colette

BEKIJK HET NIEUWBOUWPROJECT IN HET CENTRUM VAN LEOPOLDSBURG

{ $data->image->alt }}

Luxueus genieten in een groen kader

Wonen vlakbij het gezellige centrum van Leopoldsburg én omringd door groen? Dan ben je op de hoek van de Generaal de Krahestraat en de Nicolaylaan in Leopoldsburg aan het juiste adres. Residentie Colette is een modern nieuwbouwproject met 38 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Allemaal voorzien van luxe en comfort, met elk een eigen terras.

De charmante gedeelde binnentuin laat je gezellig thuiskomen. Geniet van de rust in deze groene oase

ECOLOGISCH NIEUWBOUWPROJECT

Residentie Colette is helemaal klaar voor de toekomst. Met oog voor ecologie, wordt hier maximaal ingezet op de infiltratie van regenwater in de grond. Hoe gebeurt dat? De looppaden in de tuin worden, waar mogelijk, aangelegd met waterdoorlatende materialen. En er wordt ook plaats gemaakt voor een wadi op het terrein. Ook energetische duurzaamheid staat hoog op de prioriteitenlijst. Alle appartementen hebben een maximaal E-peil van E30 en voldoen aan alle EPB-eisen. Hiervoor worden o.a. warmtepompen geïnstalleerd. Zo verbruiken de nieuwbouwappartementen weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. Daarom krijgen ze het label van BEN-woningen, wat staat voor ‘bijna-energieneutraal’.

FUTURE-PROOF EN COMFORTABEL

Het indrukwekkende design van residentie Colette heeft een moderne uitstraling. Met 38 ondergrondse autostaanplaatsen en 38 kelderbergings, wordt de ruimte op kelderniveau optimaal benut.  Bovengronds is er extra parkeergelegenheid en ook fietsenstalling is ruimschoots voorzien op het terrein. Alle appartementen worden gebouwd met hoogwaardige en duurzame materialen en volgens de meest recente energienormen. Hierdoor kan je genieten van een voordeel op de onroerende voorheffing. Wil je zelf je eigen afwerking bepalen? Dat kan naar eigen smaak.

BEREIKBAAR EN BELEVINGSVOL

Residentie Colette is gelegen op wandelafstand van heel wat winkels: van de warme bakker, gezellige terrasjes tot de supermarkten. Ook de wekelijkse markt tref je vlakbij. Pendel je naar het werk of ga je op familiebezoek? Het station van Leopoldsburg is slechts een steenworp verwijderd en ontsluitingswegen zoals E313 liggen vlakbij. Tegelijk vind je ook heel wat recreatie- en ontspanningsmogelijkheden en zelfs een nabijgelegen indrukwekkend natuurgebied. Een uitstekende locatie om rustig te genieten of om te opteren voor beleving, aan jou de keuze.

{ $data->image->alt }}

Leopoldsburg

Maak van residentie Colette jouw thuis!

Ben je alleen of met je partner op zoek naar een eerste stek om te wonen? Zoek je een nieuwe thuis voor je gezin of een plek om van je oude dag te genieten? Nu of in de toekomst.

Gezinnen, singles, jong en oud vinden hun thuis in residentie Colette!

Interesse in een appartement?

Contacteer ons en we helpen je dichtblij verder!

Hoogwaardige appartementen

Klaar voor uw (toe)komst

Bekijk deze appartementen