Residentie Kennes

Residentie Kennes is een modern nieuwbouwproject in het centrum van Lillo, een zeer rustige deelgemeente van Houthalen-Helchteren. De 6 appartementen, kwalitatief en duurzaam afgewerkt, voldoen zeker aan jouw wensenlijstje. Benieuwd naar meer?

Nog maar 1 appartement te koop!

Interesse in een gelijkvloers appartement? Contacteer ons en we helpen je blij verder!
{ $data->image->alt }}

Houthalen-Helchteren

Wonen in Residentie Kennes

Residentie Kennes ligt in een zeer rustige deelgemeente van Houthalen-Helchteren én tegelijk op slechts enkele minuten rijden van de centra van Houthalen, Helchteren en Zolder. Het project is gelegen langs een goede verbindingsweg en de E314 ligt op een 5-tal minuten rijden. Ook Hasselt is op 15 min. bereikbaar. De appartementen worden naar eigen smaak afgewerkt en bezitten een zeer ruim zuid-oostelijk gelegen terras waarbij de gelijkvloerse appartementen ook voorzien zijn van een privé-tuintje.

Kopen aan een verlaagd BTW-tarief van 6%?

Wist jij dat het BTW-tarief voor bepaalde projecten zoals Residentie Kennes verlaagd is van 21% naar 6%? Deze tijdelijke maatregel dient om bouwbedrijven een duwtje in de rug te geven tijdens de coronacrisis, maar kan ook voor jou een voordeel betekenen. Geïnteresseerd? Lees meer over de voorwaarden in onze blog.    

Rustig wonen

Residentie Kennes is niet alleen gelegen in een rustige deelgemeente van Houthalen-Helchteren, daarbovenop bevinden de gronden achter de residentie zich in agrarisch gebied. Dit wilt zeggen dat ze nooit bebouwd kunnen worden. Daarom is het aangenaam en rustig wonen in residentie Kennes.

Ruim terras

Alle appartementen beschikken over een ruim zuid-oostelijk gelegen terras met standaard enkele lichtpunten voorzien. Zo kan je door de dag genieten van de zon en wanneer de avond valt nog gezellig buiten zitten. Daarnaast zijn de de gelijkvloerse appartementen voorzien van een privatief tuintje inclusief tuinberging.

Naar eigen smaak afgewerkt

Begin al maar met je Pinterestborden op te stellen: Jij kan zelf kiezen hoe jouw appartement wordt afgewerkt.  Jouw droomkeuken, de ideale badkamer of die prachtige vloer? Dankzij je eigen keuze tot afwerking kan het allemaal.

Laura neemt je mee naar Residentie Kennes

Bekijk het nieuwbouwproject in het centrum van Lillo

{ $data->image->alt }}

Functioneel en esthetisch afgewerkt

Gemeenschappelijke tuin

De gemeenschappelijke achtertuin wordt niet alleen mooi maar ook functioneel afgewerkt! Zo zal er een kippenweide voorzien worden en een compostbak voor het huishoudelijk groenafval. Opgelet: kippen niet inbegrepen.

Meer weten over Residentie Kennes?

Overzicht panden

Bekijk alle