Botanica

Botanica is een nieuwbouwproject met luxe-appartementen verdeeld over verschillende wooneenheden in Houthalen-Helchteren. De moderne en lichtrijke appartementen, inclusief lofts, hebben alles in huis om aan alle wensen te voldoen. Privacy, ruimte en licht: meer heb je niet nodig om je thuis te voelen.

Laura neemt je mee naar de groene site van Botanica

BEKIJK HET NIEUWBOUWPROJECT AAN DE GROENE RAND VAN HOUTHALEN-HELCHTEREN

{ $data->image->alt }}

Houthalen-Helchteren

Wonen aan de groene rand nabij het centrum

De ruime appartementen, tussen de 68m² en 142m² groot, worden volledig en luxueus afgewerkt, naar eigen smaak. Dankzij 1 of 2 terrassen is het volop genieten van de natuur. Botanica is praktisch en van alle gemakken voorzien. Elk appartement geniet van een parkeerplaats en bergruimte. Dankzij de lift is het verplaatsen van iets zwaardere zaken een simpele taak. Als kers op de taart worden deze appartementen ook nog energiezuinig afgewerkt.

Het Botanicadomein: groen en ecologisch

Wandel door het kleurrijk, Kempisch heidelandschap van de gemeenschappelijke tuin of ontmoet elkaar op het centrale binnenplein. De ecologische troef van Botanica is ook terug te vinden in de ruime fietsenstalling en talloze parkeerplaatsen met oplaadpunten.

Vlot van A naar B(otanica)

Het project is gesitueerd nabij de belangrijkste invalswegen als N74 en E314. Vanaf januari is er elk kwartier een busverbinding waarmee je van Noord naar Zuid-Limburg reist en weldra zal er ook een tramverbinding aangelegd worden.

Een goed gevuld weekend

In je vrije tijd zijn er gezellige horecaplekjes te ontdekken op en rond het domein. Bezoek de brasserie, bib & Blauwe Toren van het NAC of ga voor het bewegingsalternatief in de sport- en fitnessmogelijkheden in de buurt. Bovendien vind je de grootste binnenspeeltuin van de Benelux op slechts 5 minuten.

{ $data->image->alt }}

Kies het appartement dat bij je past

Wonen in één natuurlijk geheel

Een overvloed aan licht en een ruimtelijk gevoel vanuit elke hoek: Botanica weet exact waar jij als bewoner het meeste nood aan hebt. De zes eenheden creëren samen ruimte voor een gezellig binnenplein met wandel- en speelruimte.

Met keuze uit verschillende appartementen, van 1 tot 3 slaapkamers, vind je ongetwijfeld een thuis dat het best aansluit bij jouw dagelijkse behoeften. De appartementen hebben elk 1 of 2 terrassen en variëren in grootte tussen 68 m² en 148 m². De groene omgeving krijg je er gratis bij. Ook een berging en een parkeerplaats is voor elke woning voorzien.

{ $data->image->alt }}

De lofts: een maximum aan comfort

Ontdek onze luxueuze loftappartementen met ongehinderd uitzicht op de historische mijntorens. Privacy, ruimte en licht: meer heb je niet nodig om je thuis te voelen.

Hoe kies je het appartement dat bij je past?

ONZE EXPERTS HELPEN JE GRAAG VERDER AAN DE HAND VAN ONZE 3D-TOOL

Aandacht voor energie en duurzaamheid…

Per appartement is er een individuele verwarmingsinstallatie voorzien door middel van een lucht/water warmtepomp. Deze zal zorgen voor zowel warm water voor verwarming als voor de productie van sanitair warm water. De buitenunits van deze installatie worden geplaatst op de platte daken. Alle ruimtes worden voorzien van vloerverwarming. Indien nodig wordt er in de badkamer bijkomend elektrische wandverwarming of een radiator voorzien. Met ander woorden: het gebouw hoeft niet aangesloten te worden op het gasnet.

... waar je samen van geniet

Een buurtgevoel. Dat is wat Botanica je wil geven. Daarom zorgen we voor een aantal gedeelde ontmoetingsplekken: binnenplein met wandel- en speelruimte, gemeenschappelijke ecologische tuin, en polyvalente ruimte ter beschikking van alle bewoners. Zo benutten we maximaal de open ruimte én leer jij je buren kennen.

Financieel voordeliger wonen

De BEN-status van Botanica zorgt voor een laag E-peil (E20), waardoor je de eerste 5 jaar 100% vrijgesteld bent van onroerende voorheffing. Bepaalde banken bieden trouwens een BEN-krediet aan, waar je ook geld mee kan besparen. Win-win voor je portefeuille en het klimaat!

Stap voor stap naar je nieuwe thuis!

Interesse in Botanica, maar krijg je graag meer info over het aankoopproces? Wij helpen je dichtblij verder.

Luxueuze appartementen

Klaar voor uw (toe)komst

Bekijk deze appartementen