Residentie Mijnzicht

Langs de Koolmijnlaan in Heusden-Zolder worden 17 nieuwbouwappartementen gerealiseerd. Hier vind je appartementen met één, twee en drie slaapkamers, elk appartement voorzien van een eigen terras. Op het gelijkvloers geniet je van een privétuintje

Laura neemt je mee naar Residentie Mijnzicht

BEKIJK HET NIEUWBOUWPROJECT NABIJ HET CENTRUM VAN HEUSDEN-ZOLDER

Voordelig en energiezuinig

Het appartementencomplex heeft de nodige aandacht voor ecologie. Alle appartementen zijn energiezuinig. Hierdoor geniet je van een voordeel op je onroerende voorheffing. De oppervlakten van de appartementen variëren van 65 m² tot 129 m². Een ondergrondse parkeerplaats en een kelderberging zijn inbegrepen. Deze nieuwbouwappartementen zijn te koop aan een voordelig btw-tarief van 6%.

Eigen smaak

De nieuwbouw is voorzien van een tijdloos ontwerp. Alle appartementen zijn naar eigen smaak af te werken. Zo maak je van jouw appartement je eigen thuis. Groot of klein, jong of oud, hier kan je heerlijk thuiskomen.

Ligging

Vlakbij het centrum van een bruisend Heusden-Zolder geniet van je van de vele voordelen van winkelmogelijkheden, horeca, cultuur en evenementen. Tegelijk is de prachtige Limburgse natuur altijd vlakbij. Hier vind je de ideale combinatie van rust en beleving. Ook het openbaar vervoer en snelwegen zoals E314 vind je in de buurt.

{ $data->image->alt }}

Met tuin

Gelijkvloerse appartementen

Residentie Mijnzicht bestaat uit 17 nieuwbouwappartementen, waarvan 7 op het gelijkvloers.

De gelijkvloerse appartementen hebben een woonoppervlakte tot 65 tot 129 m² en een tuin van 49 tot 90 m². De woonkamer en keuken geven uit op het ruime terras met zicht op groen waardoor je kan genieten van alle privacy.

{ $data->image->alt }}

Met ruim terras

Appartementen op verdieping

Residentie Mijnzicht bestaat uit 17 nieuwbouwappartementen, waarvan 5 op de 1e en 5 op de 2e verdieping.

De  appartementen hebben een woonoppervlakte tot 65 tot 129 m² en een terras van 8 tot 35 m². Ze genieten van een indrukwekkend zicht op de prachtige omgeving.

Benieuwd naar meer?

Contacteer ons en we helpen je dichtblij verder!

Hoogwaardige appartementen

KLAAR VOOR UW (TOE)KOMST

Bekijk deze appartementen