Residentie 't Groene Kruis

Residentie ’t Groene Kruis is een nieuwbouwproject met 5 appartementen en 1 handelsruimte. Kan jij via de naam afleiden wie zal intrekken in de handelsruimte? Inderdaad. Een apotheek!

Dit nieuwbouwproject is centraal gelegen nabij het centrum van Eksel met uitstekende verbinding naar verschillende faciliteiten.

Wil jij jouw droomwoning afwerken naar eigen smaak? Dat treft! Jij bepaalt zelf de afwerking van jouw thuis, dat gebouwd zal worden met kwalitatieve materialen.

{ $data->image->alt }}

Piekfijne afwerking

Afwerking naar eigen smaak

Dit nieuwbouwproject verzekert je van een rustige, groene omgeving met alle voorzieningen op wandelafstand. Het project wordt afgewerkt met de beste materialen en voldoet aan de meest recente energienormen.

Jouw droomkeuken, de ideale badkamer of die prachtige vloer? Jij hebt zelf inspraak in de afwerking, zo bepaal je zelf hoe jouw thuis eruit ziet.

Interesse in deze energiezuinige appartementen?

Laat het ons weten! Wij helpen je blij verder.
{ $data->image->alt }}

Klaar voor de toekomst

Energiezuinig wonen

Ben jij klaar voor de toekomst? Residentie ’t Groene Kruis alvast wel! Dit nieuwbouwproject is energiezuinig. Er wordt gewerkt met energiezuinige technieken zoals onder andere zonnepanelen, warmtepomp, ventilatiesysteem D, vloerverwarming en alle nodig comfort.

Wist je dat je door een laag E-peil als eigenaar 5 jaar lang voordeel hebt op je onroerende voorheffing? Een enorm voordeel als je het mij vraagt!

Hechtel-Eksel

Wonen op een toplocatie. Dit project is ontwikkeld in Eksel. Het project is hedendaags door de moderne architectuur. De stijlvolle nieuwbouwappartementen variëren in omvang en beschikken over 2 of 3 slaapkamers.

Moderne en duurzame appartementen

De moderne architectuur springt onmiddellijk in het oog. De frisse gevelsteen in combinatie met de ruime terrassen stralen luxe uit. De nieuwbouwappartementen zijn uitgerust met alle moderne comfort en heeft een afwerking naar keuze.

Klaar voor de toekomst

Er worden energiezuinige materialen gebruikt en er wordt aan de meest recente energienormen voldaan. Het appartement beschikt over zonnepanelen en wordt kwalitatief afgewerkt met ondergrondse staanplaatsen en kelderberging.

Luxe appartementen

Klaar voor uw (toe)komst!

Bekijk de appartementen