zilverzand luchtbeeld

Assistentiewoningen van residentie Zilverzand

In het centrum van het groene Hechtel-Eksel vind je residentie Zilverzand, een volledig nieuwbouwcomplex met 15 appartementen en 20 assistentiewoningen. Onbezorgd wonen in Hechtel? Ontdek residentie Zilverzand!

Bekijk de assistentiewoningen

In het centrum van het groene Hechtel-Eksel vind je residentie Zilverzand, een volledig nieuwbouwcomplex met 15 appartementen en 20 assistentiewoningen. Onbezorgd wonen in Hechtel? Ontdek residentie Zilverzand!

Lees meer
{ $data->image->alt }}

onbezorgd wonen

Thuiskomen in residentie Zilverzand

Interesse om te wonen in je favoriete dorp, vlakbij het centrum?

Heb je behoefte aan een aangepaste en rolstoeltoegankelijke assistentiewoning die je het comfort biedt om verder zorgeloos van het leven te genieten? Residentie Zilverzand
biedt interessante mogelijkheden!

assistentiewoningen

Zorgeloos genieten

Residentie Zilverzand wil een garantie bieden op een veilige en comfortabele woonomgeving die wordt aangevuld met diensten en ondersteuning, aangepast aan de unieke wensen en noden van de bewoners. Wie kiest voor residentie Zilverzand, kiest voor een zorgeloos leven.

CM Zorgmakelaar garandeert dat de bewoners 24 uur per dag en 7 dagen per week omringd zijn met de best mogelijke zorgen en diensten van hun keuze. Ook garandeert ze dag en nacht noodhulp via een erkende alarmcentrale.

Dankzij CM Zorgmakelaar kun je tegen goede  voorwaarden een beroep doen op kwalitatieve diensten van externe zorginstanties. Met het oog op kwaliteitsvol wonen, betaalbare en kwalitatieve zorg, zit je hier goed!

{ $data->image->alt }}

residentie Zilverzand

Assistentiewoningen te koop

Heb je als gezin specifieke zorgen nodig? Of gewoon omdat je ouder wordt? Is je woning niet aangepast aan je noden? Wil je een woning kopen waarin je – met wat hulp – zelfstandig kunt wonen? Dan is een assistentiewoning in residentie Zilverzand iets voor jou!

Residentie zilverzand wil een garantie bieden op een veilige en comfortabele woonomgeving die aangevuld wordt met diensten en ondersteuning, aangepast aan de specifieke noden en wensen van de bewoners. In deze woningen zal de CM Zorgmakelaar je gids in zorg zijn.

De moderne assistentiewoningen beschikken over 1 slaapkamer en de grootte varieert tussen de 64 m² en 74 m².  In de verschillende blokken zijn ook liften voorzien.

Interesse om een assistentiewoning te huren?

Ook dat is mogelijk. Contacteer ons voor meer info!

Nieuws over Residentie Zilverzand

Blijf op de hoogte!

Vragen? Meer info?
gezellig in het groen

Gezellig in het groen

Groen is in residentie Zilverzand niet ver te zoeken, het ‘Plein van het Kind’ geeft ruimte aan groene speelheuvels en zitbanken. Ook de bossen en natuurgebieden in Hechtel-Eksel zijn de moeite waard om te ontdekken! Bosland is het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen. En het kindvriendelijkste. Plezier verzekerd.

zilverzand luchtbeeld

bereikbaarheid

Residentie Zilverzand combineert het gemak van een dorpscentrum met een gevoel voor ruimte en groen. De residentie ligt op de Kamperbaan. Hier heb je werkelijk alles op wandelafstand: diverse banken en supermarkten, bistro’s en cafés, een apotheker en scholen. Kortom, de perfecte woonlocatie om zorgeloos, maar indien nodig met zorg, volop van het leven te genieten!

trappenhal

Auto & fiets parking

De parkeerkelder met 43 plaatsen garandeert je een veilige toegang tot het gebouw. Naast private bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling met 30 plaatsen zorgt de ruime ondergrondse parkeergarage ervoor dat parkeren nooit een probleem wordt.

Appartementen van residentie Zilverzand

Residentie Zilverzand bestaat uit 15 appartementen en 20 assistentiewoningen. Benieuwd naar de appartementen? Bekijk de infopagina!