zilverzand

Appartementen van residentie Zilverzand

In het centrum van het groene Hechtel-Eksel vind je residentie Zilverzand, een volledig nieuwbouwcomplex met 15 appartementen en 20 assistentiewoningen. Onbezorgd wonen in Hechtel? Ontdek residentie Zilverzand!

Bekijk de appartementen

In het centrum van het groene Hechtel-Eksel vind je residentie Zilverzand, een volledig nieuwbouwcomplex met 15 appartementen en 20 assistentiewoningen. Onbezorgd wonen in Hechtel? Ontdek residentie Zilverzand!

Lees meer
{ $data->image->alt }}

onbezorgd wonen

Thuiskomen in residentie Zilverzand

Ben je als startend koppel, alleenstaande, oudere of gezin op zoek naar een appartement met alle faciliteiten in de nabijheid? Wil je compact of ruim wonen in je favoriete dorp, vlakbij het
centrum?  Residentie Zilverzand biedt interessante mogelijkheden!

appartementen

Mooi wonen

Residentie Zilverzand is een mix van 15 compacte en ruime appartementen met oppervlakten tussen 70 m2 en 153 m2. Ze zijn afgewerkt met hoogkwalitatieve, duurzame materialen en beschikken allemaal over een gezellig terras of tuin, een eigen voordeur én ondergrondse parking.

De woningen hebben op het gelijkvloers een tuintje, op de verdiepingen worden de bewoners voorzien van een gezellig terras. Door het gebruik van grote raampartijen kom je binnen in een lichte en ruimtelijke leefruimte.

{ $data->image->alt }}

residentie Zilverzand

Appartementen te koop

Op zoek naar een appartement dat centraal gelegen is en waar je tegelijkertijd de nodige rust kan vinden? Dan moet je zeker de appartementen van “Residentie Zilverzand” bekijken! Hier vind je 15 appartementen die de nodige kwaliteit, comfort en ruimte bieden.
De moderne appartementen beschikken over 1 tot 3 slaapkamers en de grootte varieert tussen de 70 m² en 153 m². In de verschillende blokken zijn ook liften voorzien.

Interesse om te kopen?

Bekijk de beschikbare appartementen
gezellig in het groen

Gezellig in het groen

Groen is in residentie Zilverzand niet ver te zoeken, het ‘Plein van het Kind’ geeft ruimte aan groene speelheuvels en zitbanken. Ook de bossen en natuurgebieden in Hechtel-Eksel zijn de moeite waard om te ontdekken! Bosland is het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen. En het kindvriendelijkste. Plezier verzekerd.

zilverzand luchtbeeld

bereikbaarheid

Residentie Zilverzand combineert het gemak van een dorpscentrum met een gevoel voor ruimte en groen. De residentie ligt op de Kamperbaan. Hier heb je werkelijk alles op wandelafstand: diverse banken en supermarkten, bistro’s en cafés, een apotheker en scholen. Kortom, de perfecte woonlocatie om zorgeloos, maar indien nodig met zorg, volop van het leven te genieten!

trappenhal

Auto & fiets parking

De parkeerkelder met 43 plaatsen garandeert je een veilige toegang tot het gebouw. Naast private bergingen en een gemeenschappelijke fietsenstalling met 30 plaatsen zorgt de ruime ondergrondse parkeergarage ervoor dat parkeren nooit een probleem wordt.

Assistentiewoningen van residentie Zilverzand

Residentie Zilverzand bestaat uit 15 appartementen en 20 assistentiewoningen. Benieuwd naar de assistentiewoningen? Bekijk de infopagina!