Residentie Papillon

Residentie Papillon is een nieuwbouwproject met 12 luxueuze appartementen. Het nieuwbouwproject is energiezuinig en is voorzien van zonnepanelen, driedubbel glas, vloerverwarming en ventilatie D. Jij bepaalt zelf de afwerking van jouw nieuwe thuis. Genieten op jouw zonnig terras of van de centrale ligging in Hechtel-Eksel met de rustgevende natuur dichtbij?
Krijg jij er al vlinders van in de buik? Ontdek alles over residentie Papillon. 

{ $data->image->alt }}

Alle ruimte voor comfort

Energiezuinige appartementen

Residentie Papillon voorziet in al uw comfort.

Stap uw lichtrijke woning binnen en laat u verrassen door de grandioze leefruimte. De charmante appartementen verschillen in indeling en hebben 1 tot 3 ruime slaapkamers. De bewoonbare oppervlakte varieert tussen 80 m2 en 130 m2. Elk appartement beschikt over één parkeerplaats en een kelderberging.

Maakt u graag een fietstochtje door het bosrijke Hechtel-Eksel? Dat belooft de moeite waard te zijn! Wanneer u terug huiswaarts keert, plaats dan uw fiets in de grote fietsenstalling en geniet thuis nog even na van alle pracht en praal.

Laura zorgt voor vlinders in je buik met Residentie Papillon

BEKIJK HET NIEUWBOUWPROJECT IN HET CENTRUM VAN HECHTEL

Interesse in deze energiezuinige appartementen?

Neem contact met ons op. Onze blije experts helpen je graag verder.
{ $data->image->alt }}

Hechtel-Eksel

Exclusieve appartementen die jouw woonwens overtreffen

Ervaar het genot van een centrale ligging in het gezellige centrum van Hechtel-Eksel, droom weg in de rustgevende natuur verderop en ontdek het gemak van state-of-the-art-technieken op vlak van duurzaamheid. Residentie Papillon imponeert voorbijgangers met zijn buitengewoon knappe architectuur. Het nieuwbouwproject laat een impressionante indruk na door haar piekfijne afwerking met materialen van de beste kwaliteit.

Op een uitstekende locatie met winkels, scholen, verbindingswegen in de buurt.
Klaar voor uw (toe)komst.

Thuiskomen in alle rust en met de nodige luxe

Het is zalig vertoeven bij residentie Papillon. Dit nieuwbouwproject overtreft uw woonwensen door gebruik te maken van uiterst kwalitatieve materialen en energiezuinige technieken. De hele residentie voldoet aan de meest recente isolatie- en BEN-normen. Zonnepanelen, driedubbel glas, vloerverwarming en ventilatie D dragen bij tot een bijzonder duurzame plek om te wonen.

Maak van Residentie Papillon jouw thuis

Droomt u vandaag al over de woning van morgen? Wilt u verhuizen naar een hoogstaand appartement waarbij grote raampartijen het daglicht naar binnen trekken en de centrale ligging u naar buiten lokt? Een fijn thuis die klaar is voor de toekomst? Bewoners die houden van dat tikkeltje meer, vinden hun weg naar residentie Papillon.

Thuis in Hechtel-Eksel

Kent u de leuze van Hechtel-Eksel? Gezellig in het groen. Kom tot rust in de groenste gemeente van Limburg met adembenemende fauna en flora zoals het magnifieke duinenlandschap. In Hechtel-Eksel bent u aan het juiste adres voor heel wat amusante activiteiten: het avontuurlijke Bosland, Fietsen door de Bomen en een flinke portie kunst en cultuur.

Luxe appartementen

Klaar voor uw (toe)komst!

Bekijk de appartementen