Residentie Naya

Residentie Naya is een nieuwbouwproject met 4 luxe-appartementen in Hechtel. De ruime, luxueuze appartementen hebben alles in huis om aan alle wensen te voldoen. Dankzij een lift, bergruimte en ruime zuidwest gerichte terrassen is het hier plezierig wonen. Meer weten?

{ $data->image->alt }}

Hechtel-Eksel

Wonen in Residentie Naya

Residentie Naya ligt centraal in Hechtel en op wandelafstand van verschillende winkels. De 4 ruime appartementen, tussen de 100m² en 125m² groot, worden volledig en luxueus afgewerkt, naar eigen smaak. Dankzij de grote zuidwest gerichte terrassen, tot wel 75m² groot, is het volop genieten van de natuur. De residentie is praktisch en van alle gemakken voorzien. Elk appartement geniet van een parkeerplaats en bergruimte op de gelijkvloers. Dankzij de lift is het verplaatsen van iets zwaardere zaken een simpele taak. Als kers op de taart worden deze appartementen ook nog energiezuinig afgewerkt.

Residentie Naya is uitverkocht!

Ben je op zoek naar je droomhuis? Onze enthousiaste experts helpen je blij verder!

Grote, zuidgeoriënteerde terrassen

Dankzij de grote terrassen, tot 70m², is het altijd mogelijk om uitvoerig van de buitenlucht te genieten. Daarbovenop zijn ze ook zuidgeoriënteerd, wat genoeg zonlicht garandeert.  

Praktische lift

De geïntegreerde lift brengt gebruiksgemak met zich mee. Zware boodschappen, een kinderwagen of een rolstoel geraken zo moeiteloos op het juiste verdiep.

Naar eigen smaak afgewerkt

Geen zorgen: De appartementen worden volledig afgewerkt, en dat naar eigen smaak. Je kan zelf de eigen afwerking bepalen en zo direct de toon zetten voor jouw appartement. Dit allemaal met ons advies en de hulp van lokale aannemers, die jou snel en goed kunnen bijstaan.

{ $data->image->alt }}

Dichtb(l)ij Limburgse natuur

Omgeven door groen

Dit appartementencomplex ligt dichtbij het grootste en meest kindvriendelijke natuurgebied van Vlaanderen. Dankzij 6000 hectare bossen en natuurgebieden kan Bosland iedereen plezieren. Zo hebben de kleinsten eindeloos veel plaats om zich uit te leven en kan een natuurkenner hier vele zeldzame planten en dieren bewonderen. Voor ieder wel iets om te ontdekken!

 

Meer weten?

Aarzel niet om ons te contacteren voor vragen! Wij helpen je blij verder.