Residentie Bosland

Wonen in het groene hart van Hechtel-Eksel? Residentie Bosland is klaar voor jouw (toe)komst.

Ontdek het aanbod

Wonen in het groene hart van Hechtel-Eksel? Residentie Bosland is klaar voor jouw (toe)komst.

{ $data->image->alt }}

Hechtel-Eksel

Wonen in Residentie Bosland

Rustig wonen in het gezellige centrum van Hechtel-Eksel? Dan ben je op je plek in Residentie Bosland. Met winkels, scholen en verbindingswegen niet veraf.  

Op de hoek van de Dorpsstraat en Kortestraat wordt een nieuwbouwproject met 8 appartementen, 4 woningen en enorm veel troeven gerealiseerd. Zo heeft elk appartement een mooi, zonovergoten terras en heb je inspraak in de afwerking van jouw vastgoeddroom.

Laura neemt je mee naar Residentie Bosland

Residentie Bosland in Hechtel-Eksel

natuurlijk lichtinval

8 prachtige appartementen

De woonoppervlakten van de appartementen variëren van 73 m² tot 106 m². De appartementen op het gelijkvloers beschikken over een privétuin met tuinberging. Elk appartement heeft 1 of 2 slaapkamers en een terras van 16 m² tot zelfs een verbluffende 58 m². Een ondergrondse parkeerplaats en kelderberging zijn inbegrepen bij elk appartement.

Ruime appartementen
73 m² tot 106 m²
Parkeerplaats en kelderberging
Ondergronds
1 of 2 slaapkamers
Ruimtelijk gevoel
Terras
16 m² tot 58 m²

Omringd door luxe en natuur

4 tijdloze woningen

Elke woning heeft 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van minimum 129 m². Daarnaast beschikken ze elk over een eigen ruime tuin met een ideale oriëntering richting zuid waardoor je de hele dag lang kan genieten van de zon. De ruim aangelegde terrassen van 23 of 25 m² achteraan elke woning en de aangelegde voor- en achtertuin zijn een absolute bonus.

Ruime oppervlakte
Minimum 129 m²
Grote tuin
Zuidelijk georiënteerd
Aangelegd terras
23 of 25 m²
Overdekte voorzieningen
Carport & tuinberging

Benieuwd naar meer?

We helpen je dichtblij verder!

Fietsen door de bomen

In Residentie Bosland is het rustig wonen. Bosland is het grootste bosgebied in Vlaanderen. Je kan er heerlijk genieten van het groen. Fietsen door de Bomen is een iconische fietsbrug in de bossen van Hechtel-Eksel. Het is een fantastische fietsbeleving en dan ook een ware toeristische troef in Limburg!

Belevingsvol Hechtel-Eksel

Met de vele gezellige horecagelegenheden is het goed vertoeven in Hechtel-Eksel. Rustig wonen dichtbij het bruisende centrum van Hechtel-Eksel, dat kan in Residentie Bosland. Hier komen rust en plezier samen!

Gezellig in het groen

Residentie Bosland is gelegen in een rustige deelgemeente van Hechtel-Eksel, vlakbij bossen en duinen. Samen spelen, ravotten of rustig picknicken? Dat kan!

Overzicht appartementen en woningen

te koop

Bekijk alle