Al 80% verkocht!

Reeds 80% van de appartementen zijn verkocht. Het goede nieuws? Er zijn er nog 2 te koop! Wil je meer info over dit project?

Residentie Den Eik

In de Wiemesmeerstraat in Genk wordt Residentie Den Eik gerealiseerd: een nieuwbouwproject met 10 ruime appartementen vlakbij het centrum van Genk, dichtbij autosnelwegen en op een boogschut van Thor Park. In deze omgeving kan je genieten van een prachtig stukje Limburgse natuur! Alle appartementen worden kwaliteitsvol afgewerkt. Curieus naar meer?

Den Eik

Er zijn nog maar 2 appartementen te koop!

Kijk je even mee?

{ $data->image->alt }}

Wonen in residentie Den Eik

De 10 nieuwbouwappartementen van residentie Den Eik zijn ruim en voorzien van alle comfort. Elk appartement heeft minimum 1 terras en een eigen parkeerplaats en berging in de kelder.

De appartementen zijn allemaal voorzien van 2 slaapkamers en variëren in grootte van 95 m² tot maar liefst 140 m².

 

Laura neemt je mee naar Residentie Den Eik

Kom je mee naar de Wiemesmeerstraat?

NPHK

wonen in het groen

Limburgse natuur

Wonen in residentie Den Eik dat is wonen vlakbij het bruisende centrum van Stad Genk en dichtbij enkele belangrijke verbindingswegen en autosnelwegen maar tegelijk rustig in het groen. Met het Nationaal Park Hoge Kempen in je achtertuin kan je volop genieten van wandelpaden, fietsroutes en een prachtig stukje natuur!

Limburgse natuur
vlakbij
Vlakbij Genk centrum
bruisende stad
Eigen terras
minimum 1
Kwaliteitsvolle materialen
ruime appartementen
Naitonaal park hoge kempen

Limburgse natuur

Met het Nationaal Park Hoge Kempen in de achtertuin, is ontspanning nooit veraf. Een verkwikkende wandeling, een gezellige fietstocht, genieten van het mooie dat de natuur te bieden heeft, … voor dit en nog veel meer ben je hier op je plek!

grondplan appartement

Ruime appartementen

Alle appartementen worden kwaliteitsvol afgewerkt. Alle appartementen zijn voorzien van 2 ruime slaapkamers en minstens 1 terras. Sommige appartementen genieten van een terras vanvoor én vanachter.

Thorpark Genk

Vlakbij Thor Park

Thor Park in Genk is een gebied van 10 km² achter de voormalige mijn van Waterschei (Genk). Dé plek voor innovatie, beleving en energie. Bezoek het hoofdgebouw van Thor Park of verken de prachtige omgeving van de terril of strijk neer op één van de mooie picknickplekken.    

Bekijk de appartementen

Ontdek alle details per appartement

Bekijk de appartementen