Handelspanden in Bocholt

Op zoek naar een ideale locatie voor jouw zaak in het centrum van Bocholt? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Momenteel zijn er aantrekkelijke handelspanden beschikbaar voor zowel verkoop als verhuur op de winkelsite in het centrum van Bocholt. Deze panden zijn niet alleen perfect voor ondernemers die op zoek zijn naar een centrale locatie voor hun zaak, maar bieden ook een geweldige investeringsmogelijkheid met een hoog rendement voor wie wil verhuren.

{ $data->image->alt }}

IN HET GEZELLIGE BOCHOLT

Ontdek de mogelijkheden van deze handelspanden

De handelspanden bieden veel mogelijkheden en zijn geschikt voor diverse soorten ondernemingen en winkels. Dankzij de strategische locatie in het centrum van Bocholt zijn deze panden bijzonder aantrekkelijk voor ondernemers die hun klantenkring willen vergroten en hun zaak willen laten groeien. Naast de ideale locatie, kan je bij deze panden ook rekenen op voldoende parkeermogelijkheden. Er zijn twee parkings in de buurt, namelijk Parking De Winning met 234 parkeerplaatsen en Parking Gemeenteplein met 100 parkeerplaatsen. Hierdoor kunnen klanten en werknemers gemakkelijk hun auto kwijt en zullen ze niet lang hoeven te zoeken naar een parkeerplek.

{ $data->image->alt }}

DE IDEALE INVESTERINGSMOGELIJKHEID

Handelspanden te koop / te huur

Eén van de handelspanden is reeds verhuurd. Dit maakt het een perfecte investeringsmogelijkheid! Het pand is ideaal gelegen naast het Kruidvat. Bovendien biedt het een rendement van 6% op de huur.

Het tweede pand is zeer ruim, met een oppervlakte van maar liefst 227,50m². Het kan verkocht worden onder BTW en registratierechten, wat het een interessante optie maakt voor potentiële kopers.

De overige twee panden liggen naast elkaar en kunnen zowel samen als apart worden aangekocht. Dit biedt een flexibele oplossing voor kopers die op zoek zijn naar meerdere panden op dezelfde locatie.

Kortom, deze handelspanden bieden een geweldige investeringsmogelijkheid op een ideale locatie in Bocholt.

Bovendien zijn alle panden ook te huur.

Interesse in deze handelspanden?

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen!
{ $data->image->alt }}

ONTDEK DE CHARME VAN DIT GEZELLIGE DORP

Shoppen en smullen in Bocholt

Bocholt is een geweldige plek om te winkelen. Het centrum is gevuld met charmante boetiekjes, trendy winkels en bekende ketens. Of je nu op zoek bent naar mode, schoenen, sieraden of cadeaus, in Bocholt vind je het allemaal.

Eén van de hoogtepunten van winkelen in Bocholt is de sfeer. Er heerst een gezellige en ontspannen sfeer, waardoor het winkelen een plezierige ervaring is. De historische straatjes, sfeervolle pleinen en levendige markten geven deze plek een bijzondere charme die je nergens anders vindt.

Daarnaast is Bocholt een paradijs voor foodies. Er zijn tal van restaurants, cafés en bars waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten en drankjes. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee, een gezellige brunch met vrienden, of gewoon een snelle hap tussen het winkelen door, Bocholt heeft voor elk wat wils.

Handelspanden

Bekijk de panden