't Kruithof

’t Kruithof is een nieuwbouwproject waar je warm van wordt! Gelegen in de gezellige deelgemeente Kaulille, biedt dit complex vier energiezuinige nieuwbouwappartementen, waarvan twee op het gelijkvloers en twee duplexen, voorzien van een handige carport om je auto veilig te parkeren. Het beste van alles? Deze appartementen beschikken over de nieuwste technieken, zoals zonnepanelen, waardoor je zowel het milieu als je portemonnee spaart!

Sta je te popelen om deze appartementen te ontdekken? Lees dan zeker verder!

{ $data->image->alt }}

NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN

Energiezuinig & bovendien milieuvriendelijk

Je moet niet langer schrik hebben voor torenhoge energierekeningen, want deze appartementen zijn voorzien van de nieuwste technieken: van ventilatie tot zonnepanelen en nog zo veel meer.

Bovendien kun je bij de aankoop van je appartement profiteren van een voordeel op je kadastraal inkomen. Dit betekent dat je minder belasting hoeft te betalen en dus minder geld kwijt bent aan je appartement. Een mooi financieel voordeel dus!

Maar dat is niet alles, ’t Kruithof biedt nog meer financiële voordelen. De appartementen in dit project kan je namelijk kopen aan slechts 6% btw indien je aan de voorwaarden voldoet. Dit is een fantastische kans voor iedereen die op zoek is naar een mooi, modern appartement in Bocholt. Het lage btw-tarief van 6% geldt voor de aankoop van nieuwbouwwoningen die worden gebruikt als hoofdverblijfplaats. Dit betekent dat je ferm kunt besparen op de aankoopkosten van je nieuw appartement!

Interesse in deze nieuwbouwappartementen?

Laat van je horen en Laura helpt je dichtblij verder.
{ $data->image->alt }}

KWALITATIEVE AFWERKING

Jouw droomappartement naar eigen smaak

Deze nieuwbouwappartementen kan je naar eigen smaak afwerken. Wil je graag een houten vloer in je woonkamer of toch liever keramische tegels? Ga je voor een strakke keuken met hoogglans kasten of toch eerder voor een landelijke keuken met een gezellige uitstraling?

Je hebt dus niet alleen de vrijheid om je eigen stijl te kiezen, maar je kan ook nog eens kiezen uit een breed scala aan materialen en afwerkingen voor je keuken, badkamer, enz. Het resultaat? Een appartement dat niet alleen uniek is, maar ook perfect past bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

LANDELIJKE ARCHITECTUUR

De landelijke uitstraling van ‘t Kruithof, zal de monden van voorbijganger spontaan doen openvallen. Afgewerkt met de meest kwalitatieve materialen, is het een echte eyecatcher in Kaulille.

KWALITATIEVE APPARTEMENTEN

’t Kruithof heeft tal van troeven. Geniet van alle hedendaagse comfort in je appartement, maar ook vanop jouw ruime terras. Zo kan jij elke dag in alle rust thuiskomen.

IDEALE REGIO

De regio rond ’t Kruithof biedt vele voordelen. Zo is het Kolisbos vlakbij, een prachtig natuurgebied dat zich uitstrekt over de gemeenten Bocholt en Bree. Het is de ideale plek om te wandelen, joggen of fietsen. Daarnaast heeft Bocholt een goede verbinding naar omliggende gemeentes, zoals Bree, Peer en Maaseik.

{ $data->image->alt }}

Bocholt

Wonen op een toplocatie

Bocholt heeft met haar rijke geschiedenis en cultuur, vele historische monumenten en bezienswaardigheden, zoals de Sint-Laurentiuskerk en het kasteel van Bocholt. Daarnaast vind je er gezellige restaurants en cafés waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en gerechten.

Dus waar wacht je nog op? ’t Kruithof biedt het beste van beide werelden: modern en energiezuinig wonen in een prachtige, rustige omgeving met alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Maak van ’t Kruithof jouw nieuwe thuis!

Energiezuinig wonen

Klaar voor de toekomst!

Bekijk de woningen