De Rondestraat

Een plek om te ontspannen en te genieten. Een plek om thuis te komen in rust en privacy. Dat is wonen in De Rondestraat.

Ontdek het aanbod

Een plek om te ontspannen en te genieten. Een plek om thuis te komen in rust en privacy. Dat is wonen in De Rondestraat.

{ $data->image->alt }}

Rustig wonen in het groen

De Rondestraat

Wonen in een rustige, groene deelgemeente van het bruisende Bocholt? Dan ben je op je plek in De Rondestraat in Lozen. Met horeca, scholen en verbindingswegen binnen handbereik.

Aan de voet van de Sint-Benedictuskerk worden BEN-nieuwbouwwoningen in pastorijstijl gerealiseerd. Een plek om te ontspannen en te genieten. Een plek om thuis te komen. Klaar voor jouw (toe)komst.

Omringd door natuur

Pastorijwoningen

Elke woning heeft 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van minimum 149 m². Bovendien wordt er een inrichtbare zolderkamer met vaste trap voorzien. Geniet van de zomerse zon in je tuin of kom helemaal tot rust tijdens een wandeling langs het kanaal. Kies zelf voor casco, casco+ of afgewerkt.

Ruime oppervlakte
Minimum 149 m²
3 slaapkamers
Ruimtelijk gevoel
Zolderkamer
Zelf in te richten
Energiezuinig
E-peil (E20)

Casco

Kies je voor casco dan wordt de woning wind- en waterdicht opgeleverd, dat wil zeggen voorzien van gevelsteen, buitenschrijnwerken, ramen en buitendeuren en afgewerkt dak. De rest is aan jou.

Casco+

Kies je voor casco+ dan zijn bovenop de wind- en waterdicht oplevering ook nog eens alle structurele en technische elementen gaande van de sanitaire en elektrische leidingen, de chape, de pleisterwerken, de centrale verwarming en vloerverwarming, de ventilatie, de volledige elektrische installatie en alle binnenwanden voorzien. De rest (vloeren, binnendeuren, trappen, keuken en badkamer) is aan jou.

Afgewerkt

Je kan ook kiezen om de woning afgewerkt te kopen. Het lastenboek legt haarfijn uit wat allemaal inbegrepen is. Uiteraard kan je heel wat keuzes (vloeren, badkamer, keuken, …) zelf maken om naar eigen smaak af te werken.

{ $data->image->alt }}

win-win

Financieel voordeliger wonen

De BEN-status van De Rondestraat zorgt voor een laag E-peil (E20), waardoor je de eerste 5 jaar 50% vrijgesteld bent van onroerende voorheffing. Bepaalde banken bieden trouwens een BEN-krediet aan, waar je ook geld mee kan besparen. Win-win voor je portefeuille en het klimaat!

{ $data->image->alt }}

Bruisend Bocholt

Leven in de brouwerij

In het bruisende Bocholt draait alles om beleving en genieten van de gemeente te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar de perfecte plek om een glaasje te drinken, heerlijk te eten, lekker te ontspannen of te genieten van een onvergetelijk evenement, in Bocholt is er altijd leven in de brouwerij!

Bekijk de pastorijwoningen

ONTDEK ALLE DETAILS

Bekijk alle